Ana sayfa Dizi Haberleri Tüm diziler tatil yaparken çalışan Annemizi Saklarken, reytinglerde yine çakıldı!

Tüm diziler tatil yaparken çalışan Annemizi Saklarken, reytinglerde yine çakıldı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yılbaşı haftası tüm diziler her yıl olduğu gibi bu sene de bir hafta tatil yapıyor. Diziler yılbaşı haftası yeni bölümlerini ekrana getirmiyor. Star TV’nin yeni dizisi Annemizi Saklarken ise yılbaşı haftası da yeni bölümüyle dün akşam ekrandaydı.

OJO Pictures tarafından Star TV için çekilen Annemizi Saklarken dizisinde başrolleri Hande Doğandemir, Kutsi, Yeşim Ceren Bozoğlu, Hatice Aslan gibi isimler paylaşıyor. Dizinin dördüncü bölümü dün akşam ekrana geldi.

Yayınlandığı ilk bölümden bu yana çok ciddi bir reyting sıkıntısı çeken dizin dün akşam da ortalamanın çok altında bir puan aldı. Annemizi Saklarken dizisi tüm izleyicilerde 17, AB’de 14, ABC1’de de 16. oldu.

Tüm dizi setleri yılbaşı haftası tatil yaparken yeni bölümüyle ekrana gelen Annemizi Saklarken, bu avantajdan da maalesef yararlanamadı. Ve yine reytinglerden çok kötü sonuç aldı. Çarpıcı hikayesi ve güçlü oyunculuklarına rağmen bir türlü başarıyı yakalayamayan diziden beklenti oldukça büyüktü.

Tüm diziler tatil yaparken çalışan Annemizi Saklarken, reytinglerde yine çakıldı! 7

Annemizi Saklarken dizisinde, henüz çocuk sayılacak yaşta ilk bebeğini kucağına alan Handan’ın Dündar ve ailesiyle tanıştıktan sonra değişen hayatı anlatılıyor. Zengin bir koca arayışındaki Handan, çocuklarını bu yolda engel olarak görüyor. Ancak Handan, bir psikopat olan Dündar’ın karşısına çıkmasıyla avcı iken ava dönüşüyor.

Star TV, her ne kadar diziye destek olmak için farklı yöntemler denese de bir türlü izleyicilerin ilgisi artmadı. Hem tekrar bölümler hem tanıtımlar hem sosyal medya etkileşimleri derken büyük emek harcanan dizi ne yazık ki izleyicileri kendisine çekmekte zorlanıyor.