Ana sayfa Dizi Haberleri OGM Pictures’tan bir atak daha! Türk sinemasının unutulmaz filmi Aaahh Belinda yeniden çekilecek!

OGM Pictures’tan bir atak daha! Türk sinemasının unutulmaz filmi Aaahh Belinda yeniden çekilecek!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Aaahh Belinda, Türk sinemasının en unutulmaz filmlerinden biri hiç kuşkusuz. Müjde Ar’ın başrolünde yer aldığı filmin yeniden çekileceği yönünde çok önemli bir sinyal geldi. Sinyalin geldiği yer ise son zamanlarda büyük ataklarıyla dikkat çeken yapım şirketi OGM Pictures.

Son yıllarda Masumlar Apartmanı, Atiye, Camdaki Kız, Doğduğun Ev Kaderindir gibi çok başarılı yapımlara imza atan ve bomba gibi yeni projeleri yolda olan OGM Pictures, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Aaahh Belinda filminin yayın hakkını satın aldığını duyurdu.

Bu duyuruyla ilgili özel bir video da hazırlayan OGM Pictures paylaşımında “Yönetmen koltuğunda Atıf Yılmaz’ın oturduğu 1986 yapımı unutulmaz Aaahh Belinda filminin hakları OGM Pictures’ta!” diye yazdı.

Bu haber yıllar önceki Aaahh Belinda filmini ve Müjde Ar’ın unutulmaz performansını hatırlayanlarda büyük heyecan yarattı. OGM Pictures’ın Aaahh Belinda’dan film mi yoksa dizi mi yapmayı planladığı henüz belli değil. Ancak çok çarpıcı bir projenin geleceği kesin.

1986 yılında çekilen Aaahh Belinda filmini Atıf Yılmaz’ın yönettmişti. Senaryosu ise Barış Pirhasan’a aitti. Başrollerinde Müjde Ar, Yılmaz Zafer ve Macit Koper’in yer aldığı film fantastik türündeydi. Film, Antalya Altın Portakal Film Festivali’nde ödüle layık görülmüştü. Aaahh Belinda filminin konusu şöyleydi:

OGM Pictures'tan bir atak daha! Türk sinemasının unutulmaz filmi Aaahh Belinda yeniden çekilecek! 7

Serap, modern ve başarılı bir tiyatro oyuncusudur. Pişirmek, temizlik ve çocuk doğurmaktan ibaret olan kadına biçilmiş geleneksel rolü hor görmekte, dönemin şartlarına nazaran Avrupai bir yaşam sürmektedir. İlk defa bir reklam filminde oynamayı kabul eder. Piyasaya yeni sürülen Belinda isimli şampuanın reklamında Naciye isimli, iki çocuklu, tipik bir ev kadınını canlandıracaktır.

Çekimler esnasında boyut değiştirerek birden kendini Belinda reklamındaki Naciye olarak bulur. Erkek arkadaşı Suat dahil kimseyi Serap olduğuna inandıramaz. Israrlı açıklamaları fayda etmez ve kendini akıl hastanesinde bulur. Tam yeni hayatını kabullenmeye başlamışken önceki hayatına geri döner.