Ana sayfa TV Programları Türkiye’nin tek kadın kanalı Woman’a, Star TV’den transfer

Türkiye’nin tek kadın kanalı Woman’a, Star TV’den transfer

tarafından zk zk

Sadece kadınlara özel içerikleriyle dikkat çeken Woman TV’nin yeni programını, Star TV’nin ekibinden bir isim sunacak.

Televizyon dünyasına yeni bir soluk getiren Türkiye’nin tek kadın kanalı Woman TV, tecrübeli bir ismi daha kadrosuna kattı.

Son olarak Star TV’deki Özlem Denizmen’le Kadınca programının içerik editörlüğünü yürüten spiker-sunucu Şule İnan Koçin de artık Woman TV ekranlarında…

‘Neden ki?’ soracak

Deneyimli televizyoncu, görsel medya yayıncılığında ve izleyici alışkanlıklarındaki değişim ve dönüşümü göz önünde bulunduran farklı bir bilgi/eğlence/kişisel gelişim programı hazırlayıp sunacak.

Şule İnan Koçin, kendi alanında uzman psikiyatristlere, psikologlara, yazarlara, profesyonel eğitmen ve konuşmacılara kritik sorular soracak.

Bu sorular her an önümüzde, ardımızda, sağımızda, solumuzda yaşanan olayların perde gerisindeki gerçeklere ışık tutmayı hedefleyecek.

Bu sorular her an önümüzde, ardımızda, sağımızda, solumuzda yaşanan olayların perde gerisindeki gerçeklere ışık tutmayı hedefleyecek.

Konuklar, “Neden Ki?” başlığı altında karşılaşacakları bu sorulara kısa, net ve çarpıcı yanıtlar verecek.

24 Ocak’ta başlıyor

Animasyonların, karikatürlerin, skeçlerin, bilimsel araştırmaların, ilginç haberlerin, sokak söyleşilerinin, her yaştan görüşlerin de yer alacağı programda Şule İnan Koçin bazen “Neden erkek başka, kadın başka konuşur ki?” diyecek, bazen “Neden aşık oluruz ki?” diye soracak.

Bir hafta “Neden cinsellik bu kadar önemli ki?” diyecek, bir başka hafta da “Neden ‘hayır’ demeliyiz ki?”…

Her cumartesi yeni ufuklar açacak soruların ve bunlara doyurucu cevaplar verecek konukların ekrana geleceği “Neden ki” 24 Ocak Perşembe günü ilk bölümüyle saat 12.00’da Woman TV’de.