Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Türkiye’yi sarsan olayın mağduru Tansu’ya Müge Anlı’nın programında sürpriz haber geldi!

Türkiye’yi sarsan olayın mağduru Tansu’ya Müge Anlı’nın programında sürpriz haber geldi!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi/Analiz

Günlerdir Türkiye’nin şok içinde izlediği olayın mağduru olan Tansu, gerçek annesi Aysel Başar ile bugün Müge Anlı’nın Atv’deki programına tekrar konuk oldu. Annesi bildiği Handan isimli kişinin öldükten sonra Nail Ç. isimli bir erkek çıkmasından sonra gerçek annesini Müge Anlı’nın programında bulan Tansu, dün yayınlanan programda annesi bildiği kişinin 18 yaşından beri her şeyi üstüne yaptığını ve büyük borçlar bıraktığını anlattı.

Yıllar sonra hastaneden çalındığı ortaya çıkan ve gerçek annesini bulan kızın mutluluğu bu nedenle yarım kalmıştı. Dünkü yayında ağbisi Mümin, tüm borçlarını üstleneceklerini söyleyerek Tansu’nun içini rahatlatmıştı ama bugün başka bir güzel haber geldi.

Türkiye'yi sarsan olayın mağduru Tansu'ya Müge Anlı'nın programında sürpriz haber geldi! 7

Hollanda’da bir market sahibi olan Ayhan isimli bir Türk vatandaşı, Tansu’nun hikayesini izleyip çok üzüldüklerini ve eşiyle birlikte tüm borçlarını ödeme kararı aldıklarını anlattı. Ayhan Bey’den bu haberi alan Tansu, canlı yayında gözyaşlarını tutamadı. Ayhan Bey, bununla da kalmayarak Tansu isterse Türkiye’de veya Hollanda’da eğitimi için tüm masrafları da karşılayacağını açıkladı. Bu sürpriz haber Tansu ve annesi Aysel Başar’la birlikte günlerdir genç kızın dramını izleyen ekran başındaki izleyenleri de mutlu etti.

Annesi sandığı Nail Ç.’nin 23 bin TL’ye varan ve kendi üzerine açılmış işletmelerin vergi borçlarını ödemeyi taahhüt eden Ayhan Bey, diğer borçları da ödeyeceklerini ve bir kaç ay sonra Türkiye’ye gelerek gerçek ailesinin yanında Tansu’yu ziyaret etmek istediklerini belirtti. Ayhan Bey, “Tansu’nun hikayesi tüm Türkiye’yi üzdü. Biz de burada günlerdir gözyaşlarıyla izledik. Eğer okumak isterse Hollanda’ya gelebilir, burada okuturum ya da isterse Türkiye’de okuyabilir. Eğitimi için elimden ne geliyorsa arkasındayım” diye konuştu.