Ana sayfa Dizi Fragmanları Turna yürekleri parçaladı, Sencer’den kan aktı! Uyanış Büyük Selçuklu’da hüzün vakti!

Turna yürekleri parçaladı, Sencer’den kan aktı! Uyanış Büyük Selçuklu’da hüzün vakti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazartesi akşamları TRT1 ekranında yayınlanmakta olan Uyanış Büyük Selçuklu dizisi sadece savaş sahneleri ile değil, duygusal yoğunluğu yüksek anlarıyla da izleyicileri etkiliyor…

Bir uçurumdan atlamak durumunda kalan Sencer, ile Turna’nın ormanın içinde karşılaştıkları o an duyguların da yükseldiği görüntüler olacak… Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin 7. yeni bölümü 9 Kasım Pazartesi akşamı izleyicilerle buluşacak. Dizinin yeni bölümünden görüntüler de yayınlanmaya devam ediyor.

Turna’nın Sencer için söylediği şu sözler yüreklere dokundu: “Sencer, sana ağır sözler ettim. Affet beni. Bilirim benim iyiliğimi istersin. Bu sebepten benden uzak durursun, yoksa kalbinin soğukluğundan değil. ”

Turna’nın bu sözleri söylediği anlarda elinden suya kanlar akan Sencer’in bir anda yığılıp kalması ve Turna’nın çığlığı, dizi hayranlarının heyecanını da fazlasıyla artırdı.

Sevda Erginci ve Ekin Koç’un başarılı performansları ve uyumlu bir ikili olarak izleyiciden kabul görmeleri de önemli bir gelişmeydi… Dizi hayranları her sahnesiyle kalite koktuğunu ifade ettikleri Uyanış Büyük Selçuklu dizisinden son derece memnun. Bu memnuniyeti de reyting sonuçlarında görebilirsiniz. Her ne kadar Çukur ve Sefirin Kızı geçtiğimiz bölüm total grubunda ilk iki sırayı alıp, TRT1 dizisini 3. duruma düşürmüş olsa da AB ve ABC1 gruplarında birinci olmaya devam ediyor.

İşte Turna ile Sencer sahnesinden 7. bölüm ön izleme: