Ana sayfa Dizi Fragmanları Tutunamayanlar Çevrimiçi’nin perde arkasındaki gerçekler!

Tutunamayanlar Çevrimiçi’nin perde arkasındaki gerçekler!

tarafından ker_def

TRT ekranlarının keyifle izlenen absürt komedi dizisi Tutunamayanlar, içinde bulunduğumuz (Covid-19) salgın önlemleri nedeniyle evlerinde kalmak zorunda olan izleyicilerin yüzünü güldürmeye devam ediyor… Her bölümüyle sevenlerini güldürmeyi başaran Tutunamayanlar bu hafta da iddialı bir bölümle ekranlara geliyor…

Dizinin ismi değişti… Bir yandan da çekimleri devam eden Tutunamayanlar’ın ismi de değişti… Yeni tekniklerle uzaktan çekilen dizinin ismi; Tutunamayanlar ÇEVRİMİÇİ oldu.

“Tutunamayanlar Çevrimiçi” Nasıl olacak?

21 Nisan salı günü saat 20. 00’de ekranlara gelecek olan “Tutunamayanlar Çevrimiçi”nin
çekimleri, uzaktan yönetilebilen robot kameralarla yapılıyor… Sevilen dizinin birinci bölümünde bizi neler bekliyor…

Salgın yüzünden evlerine kapanan kahramanlarımız birbirleri ile olan iletişimlerini cep telefonlarından yaptıkları görüntülü aramalarla sağlamaya çalışırlar… Tarık bir türlü İrem’e ulaşamamaktadır ve Lütfü ile İlhan’dan yardım almaya çalışır. Bu sırada aralarında ilginç diyaloglar yaşanır. Evde canı sıkılan Lütfü, İmtiyaz’ın kendine verdiği zorlu bir göreve başlar.

“On iki bin yaşında olan” İlhan, salgın tehlikesi geçene kadar evinde kalmaya karar verir. Bu süreçte sosyal medyayı keşfeden İlhan, sosyal medya bağımlısı olma yolunda hızla ilerler.

Yaşamış olduğumuz bu olağanüstü günlerde, izleyiciler ile aynı koşullarda bulunan oyuncuların, bu sırada başlarına gelen komik olaylar, en eğlenceli haliyle izleyicilere aktarılacak.

Mizahı bol, izlemesi keyifli bir bölümle Tutunamayanlar Çevrimiçi, 21 Nisan Salı saat 20.00’de TRT
1 ekranlarında!