Ana sayfa Dizi Fragmanları Tutunamayanlar dizisinde izdivaç programları eleştirisi

Tutunamayanlar dizisinde izdivaç programları eleştirisi

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarında Salı akşamları izleyicilerle buluşmakta olan Tutunamayanlar dizisinde Doğu Demirkol, Ece Ceşmioğlu, Zafer Algöz, Şinasi Yurtsever, Asuman Dabak, Bora Akkaş, Hande Katipoğlu, Barış Yıldız, Yeliz Kuvancı, Bülent Çolak gibi isimlerin arasına Arda Kural ve Boral Cengiz de katılmıştı.

Dizinin yeni bölümleri yine eğlenceli ve bir o kadar da düşündürücü geçecek. Tutunamayanlar 10. bölümü 17 Mart Salı akşamı izleyicilerle buluşacak. Dizinin bu bölümünde İlham Perisi’ne bir talip var. İzdivaç programlarına yönelik bir eleştirinin yapıldığı sahnede absürt komedi özellikleri sizi güldürecek.

Eğitim sistemine yönelik bir eleştirinin de TRT1 gibi bir kamu kurumundan yayınlanan diziden gelmesi sizleri şaşırtacaktır. “Kolej öğrencisi olmanın alışkanlıkları, hocaya saygı yok” sözlerini kamu yayıncısında işitmek önemli bir gelişme.

Tutunamayanlar dizisine tutunan hattı tutuklu kalan birçok izleyici var ve sosyal medyada yaptıkları yorumlarla da desteklerini sergiliyorlar.

Dizide farklı konularda da eleştirel bakışları göreceksiniz. İşte Tutunamayanlar dizisinin 10. bölümünden ilk fragman: