Ana sayfa Dizi Haberleri Tutunamayanlar dizisinde şok, başrol oyuncusu ayrıldı

Tutunamayanlar dizisinde şok, başrol oyuncusu ayrıldı

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Tutunamayanlar dizisinin çekimlerine TRT’nin kararı ile 2 hafta ara verildi. Dizi tüm diğer TRT yapımları gibi koronavirüs salgını nedeniyle 2 hafta boyunca tatil. Ancak bu durum yeni bölümlerin yayınlanmasına engel değil. TRT, elde stok bölüm olduğu için yayınların aynı şekilde devam edeceğini bildirdi. Tutunamayanlar dizisinin 11.bölümü de 24 Mart Salı akşamı izleyicilerle buluşacak.

Doğu Demirkol, Ece Ceşmioğlu, Zafer Algöz, Arda Kural, Asuman Dabak, Bora Akkaş gibi isimleri kadrosunda buluşturan dizi bir absürd komedi işi. Dizinin fanatikleri 10.bölümde göremedikleri Hicabi karakterine hayat veren Şinasi Yurtsever’in ayrılıp ayrılmadığını sorguluyor.

Sosyal medyaya düşen iddialara göre oyuncu yapıma veda etti. herhangi bir açıklama olmamasına rağmen 9.bölüm ile 10.bölüm jeneriklerine bakanlar aradaki farkı görebilir.

Şinasi Yurtsever’in ismi 10. bölüm jeneriğinde yok…

Tutunamayanlar dizisinde şok, başrol oyuncusu ayrıldı 8

Dizinin 9.bölüm jeneriğinde ise ismi Asuman Dabak ve Barış Yıldız ile aynı sırada bulunuyordu.

Şinasi Yurtsever’in ayrılığını jenerikte ismini göremeyince anlayan dizinin hayranları bu duruma bir hayli içerledi.

Tutunamayanlar dizisinde şok, başrol oyuncusu ayrıldı 9

Bu durum ayrıca Hicabi karakterini çok beğenen izleyicileri bir hayli rahatsız etti. Neden ayrıldığı konusu da soruldu… Net bir bilgi henüz yapım tarafından veya oyuncudan gelmedi.

İşte 24 Mart Salı günü yayınlanacak olan 11. bölümden 2. fragman: