Ana sayfa Sosyal Medya Tuvana Türkay, Afra Saraçoğlu ve Deniz Baysal’ın farklı tarzları göz doldurdu

Tuvana Türkay, Afra Saraçoğlu ve Deniz Baysal’ın farklı tarzları göz doldurdu

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncular sosyal medya paylaşımları ile beğeni ve iltifatlar alıyor. Tuvana Türkay, Afra Saraçoğlu ve Deniz Baysal, hayranlarını mutlu eden paylaşımları ile göz doldurdu.

Londra’da gece yarısı çekilmiş bir fotoğrafını paylaşan Tuvana Türkay, sportif haliyle ve fit vücuduyla dikkatleri üzerine çekti. Ünlü oyuncuya hayranlarından güzelliğine yönelik iltifatlar da geldi. 1,5 milyon instagram takipçisi bulunan ünlü oyuncu, yeni sezon için herhangi bir projede şimdilik yer almıyor.

Tuvana Türkay, Afra Saraçoğlu ve Deniz Baysal'ın farklı tarzları göz doldurdu 9

Afra Saraçoğlu ise uzun süredir özlemi çekilen Öğretmen dizisiyle ekrana yeniden dönmenin mutluluğunu yaşıyor. Ünlü oyuncu, Fox TV’de 5. bölümü 11 Ekim Pazar günü yayınlanan dizide Gizem karakterine hayat veriyor.

Öğretmen dizisinin geri dönüşünden çok memnun olan oyuncu, hayranlarını Pazar günleri ekranda oldukları konusunda bilgilendirdi. Dizinin ilk 4 bölümü Çarşamba akşamları ekrana gelmiş ama pandemi nedeniyle 6 aydan uzun süre ara verilmişti.

Tuvana Türkay, Afra Saraçoğlu ve Deniz Baysal'ın farklı tarzları göz doldurdu 10

Fazilet Hanım ve Kızları dizisinin ardından Söz ve Hizmetçiler’de rol alan Deniz Baysal da bu sezonu dinlenerek geçiren isimler arasında bulunuyor.

Sosyal medyada zaman zaman paylaşımlar yapan oyuncu, takipçilerini yine etkilemeyi başardı.

Güzelliği ve zarafeti ile göz dolduran oyuncunun paylaşımına binlerce beğeni yapıldı.

Tuvana Türkay, Afra Saraçoğlu ve Deniz Baysal'ın farklı tarzları göz doldurdu 11