Ana sayfa Sosyal Medya Tuvana Türkay fena çıldırdı; ‘yok artık daha neler’ tepkisi geldi!

Tuvana Türkay fena çıldırdı; ‘yok artık daha neler’ tepkisi geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2009 yılından bu yana oyunculuk yapmakta olan Tuvana Türkay, Yer Gök Aşk dizisindeki Bade karakteri ile tanınmıştı. Kara Para Aşk dizisindeki Bahar karakteriyle hem üne kavuşan hem de yurt dışında ciddi ilgi gören Türkay en son Kızlarım İçin isimli dizide yer almıştı.

Deli Gönül’den sonra Kızlarım İçin dizisinin de kötü gitmesi 2017 yılını kabusa çevirmiş ve oyuncu 2 sezon boyunca ekranda yer almamayı tercih etmişti.

Son dönemde ise rolleriyle değil de aşk iddialarıyla gündemde olan oyuncu hakkında yapılan yorumlardan bir hayli rahatsız.

İnstagram hikaye bölümünden sitem dolu paylaşım yapan Türkay, “Özür dilerim kendi hayatımı size sormadan yaşadığım için kusura bakmayın yani sizin de fikirlerinizi almam gerekiyordu sonuçta benim hayatım bi de ben mi yaşayacaktım hahhahah yok artık daha neler” diyerek sert sözler kullandı.

Tuvana Türkay fena çıldırdı; 'yok artık daha neler' tepkisi geldi! 8

Tuvana Türkay, ülkenin geldiği noktaya yönelik eleştirel bir mesaj daha paylaştı.

Herkesin hatayı başka yerde aradığı değerlendirmesini yapan oyuncu, “Bu ülkede insanlar yeniden birbirini, hayatı ve kendisine benzemeyenleri nasıl sevecek? Bu hiçbir şeyin sorumluluğunu almama ve her hatayı ötekine/dışarıda arama hali nasıl bitecek? Öfke dışında hiçbir duyguyu ifade edemeyen bir toplum olmak sürdürülebilir bir şey midir?” diyerek eleştirilerini sıraladı.

Tuvana Türkay fena çıldırdı; 'yok artık daha neler' tepkisi geldi! 9