Ana sayfa Sosyal Medya Tuvana Türkay öyle sözler söyledi ki, hayranları hem üzüldü hem sevindi!

Tuvana Türkay öyle sözler söyledi ki, hayranları hem üzüldü hem sevindi!

tarafından ker_def

Tuvana Türkay hem üzüntüsünü hem sevincini paylaştı

Televizyon Gazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Tuvana Türkay, instagram hesabından yaptığı paylaşım ile tüm hayranlarını bir hayli şaşırttı.

Arkadaşları ile samimi pozlarını paylaşan ünlü oyuncu, öpülmeyi ve sarılmayı hiç bu kadar özlemediğini yazdı.

“Sizi hayatımın her yerine sarmak, bağlamak istiyorum” diye yazan ünlü oyuncu arkadaşları ile hiç ayrılmamayı diledi.

Tuvana Türkay’ın bazı sözleri hayranlarını üzerken, bazı sözleri ise sevindirdi.

Duyguların karıştığı, Türkay’ın içini döktüğü paylaşıma çok sayıda beğeni ve yorum yapıldı.

Tolga Mendi ile aşk yaşadığı iddiaları ortaya atılan ünlü oyuncunun, bu iddialar karşısında bu paylaşımı yaptığı belirtiliyor.

İşte Tuvana Türkay’ın dikkat çeken sözleri:

Yetişemediğim , sevdiğim ama bilmediğim , hasret duyduğum eski dönemlerin sonraları sevdiğim şarkıları gibi gözlerimi kapatıp dinlemek istiyorum.. Her anınızı yaşamak istiyorum .. Çocukluğunuza kadar hissettiğim bir sevgi , içimi tertemiz yapan .. Kendimden uzaklaştığım hangi duygum varsa yeniden öğrendiğim .. Öpmeyi ve sarılmayı hiç bu kadar özlediğimi düşünmediğim bir zamanda , bir anda elime gelen ,kokladığımda kokusu bitecekmiş , geçecekmiş gibi huzursuzluğa ,telaşa kapıldığım bir sevgili kıyafeti gibi, sizi hayatımın her yerine sarmak, bağlamak istiyorum .. Size ömrümün ve kalbimin her yerinde yerim var .. Kendimi küçültüp , unufak ederim . Yeter ki herşey beraber olsun”

İşte o paylaşım:

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Yetişemediğim , sevdiğim ama bilmediğim , hasret duyduğum eski dönemlerin sonraları sevdiğim şarkıları gibi gözlerimi kapatıp dinlemek istiyorum.. Her anınızı yaşamak istiyorum .. Çocukluğunuza kadar hissettiğim bir sevgi , içimi tertemiz yapan .. Kendimden uzaklaştığım hangi duygum varsa yeniden öğrendiğim .. Öpmeyi ve sarılmayı hiç bu kadar özlediğimi düşünmediğim bir zamanda , bir anda elime gelen ,kokladığımda kokusu bitecekmiş , geçecekmiş gibi huzursuzluğa ,telaşa kapıldığım bir sevgili kıyafeti gibi, sizi hayatımın her yerine sarmak, bağlamak istiyorum .. Size ömrümün ve kalbimin her yerinde yerim var .. Kendimi küçültüp , unufak ederim . Yeter ki herşey beraber olsun ..

Tuvana Türkay (@tuvanaturkay)’in paylaştığı bir gönderi ()