Ana sayfa Dizi Haberleri Tuzak dizisi için gelen karar Akın Akınözü ve Bensu Soral hayranlarının içine su serpti resmen!

Tuzak dizisi için gelen karar Akın Akınözü ve Bensu Soral hayranlarının içine su serpti resmen!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu TV8 ekranlarında bu sezon yayınlanacak dizilerden birisi olarak Tuzak, ön plana çıkıyordu. Henüz başlamadan gündeme gelen diziyle ilgili bilgiler, kanalın bu yapıma olan güvenini ortaya koyarken, iddialı oyuncuların yanı sıra hikayesi ile de güçlü bir imaj veriyordu.

Tuzak dizisini başarılı senaristlerden Eylem Canpolat’ın da yer aldığı bir senarist grubunun yazacak olması, izleyici için dikkat çeken bir detaydı. Aytaç Çiçek’in yönetmenliğini üstlendiği dizinin diğer iki senaristi ise Ayşenur Sıkı ve Ali Yörükoğlu olarak belirlenmişti.

Dizinin başrolünde Akın Akınözü’nün olacağı henüz projeye ortaya çıkmaya başladığında belliydi ancak kadın oyuncu arayışında uzun bir süreç geçti. Bensu Soral ismi açıklandığında ise her iki oyuncunun hayranları da bu iki başarılı ve genç oyuncuyu partner olarak birbirlerine daha baştan yakıştırdılar. Talat Bulut gibi usta bir ismin ve yine rol aldığı yapımlarda oyunculuğu ile konuşturan Rıza Kocaoğlu’nun da kadroda bulunması, Tuzak dizisinin iddiasını arttırmıştı!

Tuzak dizisi için gelen karar Akın Akınözü ve Bensu Soral hayranlarının içine su serpti resmen! 17

Setten gelen ilk fotoğrafların heyecanla beklendiği günlerde özellikle Akın Akınözü’nün Hercai ile birlikte başlayan ve Kaderimin Oyunu ile devam eden şöhret yolculuğunda giderek katlanan hayranları, sosyal medyadan desteğe başlamışlardı! Henüz dizi yayınlanmadan destek gelirken, dizinin yayına girmesiyle birlikte büyük hüsran da başladı!

Zira Tuzak dizisi için hiç kimsenin tahmin etmediği düşüklükte reytingler alınmaktaydı! Çoğu zaman ilk 10 tablosuna bile giremeyen diziyle ilgili olarak final yapacağı endişeleri de oluşmaya başlamıştı. Sosyal medyada haftanın en çok öne çıkan dizisi olarak gündeme gelmesine karşılık aynı karşılığı reytinglerde bulamadı dizi!

Bir süre sonra da final söylentileri başladı. tv8’den bu yönde hiç bir tavır olmamasına karşılık kimi çevrelerden 13. bölümde final yapacağı şeklinde bazı söylentiler gündeme geldi! Diziyi izleyenler, bu duruma tepki vererek final yapmaması için sosyal medyadan yapımcıya mesajlar gönderdiler.

Tuzak dizisi için gelen karar Akın Akınözü ve Bensu Soral hayranlarının içine su serpti resmen! 18

Sonunda tüm bu kafa karışıklığına Acun Ilıcalı, tek bir paylaşımı ile son verdi! Yaşanan söylentilerin ardından bir açıklama yapma gereği duyan tv8’in sahibi Acun Ilıcalı, “Tuzak dizimizin 13. bölümde final yapacağı haberleri doğru değildir. Dizimiz TV8’de yayınlanmaya devam edecektir” diyerek iddialara son noktayı net bir şekilde koydu!

Böylelikle Tuzak dizisinin finali ile ilgili herhangi bir durumun söz konusu olmadığı, diziyle ilgili umutların tükenmediği de görüldü! Tuzak dizisiyle ilgili bu haber, en çok da Akın Akınözü ve Bensu Soral hayranlarını çok mutlu etti! Dizide Ceren ve Umut olarak birbirlerine çok yakıştırılan iki oyuncuyu, beraber izlemeye devam edeceğiz…

Bu arada 28 Kasım-4 Aralık tarihleri arasında Adba.tv tarafından yapılan paylaşımda, haftanın en popüler, en çok konuşulan dizisinin 43 bin 300 ileti ile Tuzak olduğu görülüyor!

Tuzak dizisi için gelen karar Akın Akınözü ve Bensu Soral hayranlarının içine su serpti resmen! 19

Tuzak dizisi, uzun zamandır, ekranın en çok reyting alan dizisi Yalı Çapkını’nın da önüne geçerek aldığı ileti sayıları ile popülerlik konusunda zirveyi tutuyor!