Ana sayfa Dizi Fragmanları Tuzak dizisi ikinci bölümde işler çok karışacak!

Tuzak dizisi ikinci bölümde işler çok karışacak!

tarafından ker_def

Yapımcılığını ACUNMEDYA ve Fabrika Yapım’ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Aytaç Çiçek’in oturduğu, senaryosunu ise; Eylem Canpolat, Ayşenur Sıkı ve Ali Yörükoğlu’nun kaleme aldığı Tuzak 2. Bölümüyle Çarşamba akşamı TV8’de.

2.Bölüm Özeti şöyle: Güven’in (Rıza Kocaoğlu) Bartu’yu vurması sonucu Gümüşay kardeşler delilleri ortadan kaldırmaya çalışır. Demir (Talat Bulut) Güven’in görevi yerine getirmesinden memnundur. Güven’de Demir’den hiç görmediği baba sevgisini gördüğü için mutludur. Ceren (Bensu Soral), olayın ardından babasından hesap sormak isterken geçmişiyle yüzleşir.

Bu geçmiş onu derinden sarsar. Aynı zamanda da Ceren, gün geçtikte Umut’a güvenmektedir. Kimseye anlatamadığı babasıyla ve çocukluğuyla ilgili sırlarını ona anlatmaya karar verir. Bu Ceren için duygusal açıdan önemli bir adımdır.

Umut, Demir’e Bartu’nun azmettiricisi olduğunu itiraf ettirmenin yollarını arar. Mahir (Emir Benderlioğlu) Umay (Eylül Su Sapancı) ve Umut, yaşanan şoktan sonra intikam planını değerlendirir. Umut, süreçteki kararlılığını kardeşlerine hissettirir.

Demir, Luna’yla (İlayda Çevik) ilişkisi hakkındaki kararını aileye açıklarken; Umut, Luna hakkında Demir’e beklenmedik bir haber verir. Demir, bu bilgi karşısında şaşkınlık geçirir. Güven, işlediği suçun verdiği psikolojik yıkıntılarını taşırken, kimsenin beklemediği bir durum yaratır. Bu sırada Umut, intikam planının gidişatı için önemli bir hamle yapmaya hazırlanır.

“Tuzak” Çarşamba akşamı TV8’de!