Ana sayfa Dizi Haberleri Tuzak dizisinden heyecanı bir kat daha arttıran yeni adım!

Tuzak dizisinden heyecanı bir kat daha arttıran yeni adım!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detya – Tv8’in yeni dizisi Tuzak’ın yayın tarihi kısa bir süre önce açıklandı! 19 Ekim Çarşamba akşamı ekrana ilk bölümüyle gelmeye hazırlanıyor. Aylardır hazırlıkları süren ve çekimlerine başlanılan dizi, daha başlamadan geniş kesimlerin dikkatini çekmeyi başardı!

Başrollerinde Akın Akınözü, Bensu Soral ve Talat Bulut’un yer aldıkları dizide ayrıca Rıza Kocaoğlu, İlayda Çevik, Onur Durmaz, Yağızcan Konyalı, Naz Göktan, Eylül Su Sapan, Emir Benderlioğlu, Gamze Süner Atay da rol alıyor. Akın Akınözü’nün yerli ve yabancı hayranları, uzun süredir diziyi merakla bekliyor. Oyuncu, Hercai ile birlikte büyük bir hayran kitlesine sahip. Rol aldığı diziler, yurtdışında da büyük ilgi çekiyor.

Çarşamba akşamları yayınlanmaya başlayacak olan dizide bir intikam hikayesini konu almakta. Güçlü kalemi ile sevilen dizilere imza atan Eylem Canpolat ile birlikte Ayşenur Sıkı ve Ali Yörükoğlu yazıyor. Yönetmenliğinin Aytaç Çiçek’in üstlendiği dizinin tanıtımı, izleyicinin merakını daha da arttırmıştı.

Tv8’in yeni sezondaki iddialı yapımı Tuzak dizisi, bir hafta sonra ekranda olacak. Heyecanı arttıracak yeni hamleler de üst üste geliyor! Son olarak yine afiş çekiminden bir karenin paylaşılması, diziyi merakla bekleyen Bensu Soral ve Akın Akınözü hayranlarını mest etti!

Tuzak dizisinden heyecanı bir kat daha arttıran yeni adım! 9

Ekran partneri olarak birbirlerine şimdiden çok yakıştırılan iki oyuncunun birlikte yeni pozları büyük beğeni topladı. Akınözü’nün Hercai ve Kaderimin Oyunu dizilerindeki benzer imajından sonra saçları, saç ve sakalları daha kısaltılmış hali hayranları tarafından çok beğenildi.

Adeta gümbür gümbür gelen diziye merak giderek artarken, yayınlanan bu yeni fotoğrafla birlikte izleyenler, aynı zamanda bir aşk hikayesinin kahramanı olacak olan iki oyuncunun pozlarına bayıldı!

Tuzak dizisinden heyecanı bir kat daha arttıran yeni adım! 10

Çocuklukları ellerinden alınan üç kardeş Umut, Mahir ve Umay’ın intikam hikayesi anlatıldığı dizinin sloganı da afişle birlikte sunuldu. “Birinin hayallerini çalarsa, onun cehennem ateşiyle yanarsın” sözü, dizinin hikayesinin özeti gibi adeta!

Akın Akınözü’nün Avukat Umut karakterine hayat verdiği dizide Bensu Soral’ın oynadığı Ceren karakteriyle yaşayacağı imkansız görünen aşk hikayesi de heyecanla bekleniyor. İkilinin ekran uyumu da ayrı bir merak konusu…

Tuzak dizisinin yayınına kısa bir süre kala resmi hesaplardan ve oyuncuların sosyal medya hesaplarından yapılan fotoğraf, videolar büyük ilgiyle karşılanmakta. Dizinin reytinglerdeki durumunu ilerleyen haftalarda göreceğiz ancak şimdiden Tuzak dizisi büyük bir kitleyi etkilemiş görünüyor!

Tuzak dizisinden heyecanı bir kat daha arttıran yeni adım! 11

Dizinin hikayesi ise şöyle: Kimin iyi kimin kötü, kimin gerçek kimin sahte olduğu karıştığı bu dünyada ortak bir amaç için birleşmiş üç kardeş Umut Mahir ve Umay’ın hiç de sandıkları gibi bir bağları olmadığını keşfederken, birbirlerine uzak, babalarının onayını ve konforlu hayatlarını birbirlerinden daha çok sevdiklerini zanneden Ceren, Güven ve Mete kardeşlerin ortak düşmana karşı nasıl birbirlerine bağlandıklarını izleyeceğiz…

Umut nefret ettiği bu aileden intikam alırken en büyük çatışması da tanıdıkça hayatının aşkı olduğunu anladığı Ceren’dir. Ceren’in ise kirli bir avukat Çınar Yılmaz olarak tanıyıp aşık olduğu Umut’un kim olduğunun ve amacından haberi yoktur. Ailesinin ve kendisinin tüm geleceğini aşık olduğu bu adamın avuçlarına bırakacaktır.

“Tuzak” 19 Ekim Çarşamba günü TV8’de.