Ana sayfa Dizi Haberleri Tuzak dizisinin halini görenler Sıfırıncı Gün için büyük endişe içine düştü!

Tuzak dizisinin halini görenler Sıfırıncı Gün için büyük endişe içine düştü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TV8 ekranında yayınlanan Tuzak dizisiyle ilgili yaşanan gelişmeler izleyicileri fazlasıyla üzdü. Akın Akınözü ile Bensu Soral ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin yayın saati 22.30 olarak yenilendi. Bu değişikliğin anlamı, kanal yönetiminin artık diziden beklentisinin kalmadığını gösteriyor.

Dizinin daha 6. bölümü yayınlanmış iken alınan bu karar sonrasında herkes yakında final olacağını düşünmeye başladı. Zaten iddialar da ortaya atıldı ve 13. bölümde Tuzak dizisinin final yapacağına yönelik bilgiler sosyal medyaya yansıdı. TV8 yönetiminin 7 bölüm daha Tuzak dizisini yayınlayıp zararı göze alıp almayacağı bilinmiyor. Yani final daha erken gerçekleşirse de şaşırmamak lazım.

Tuzak gibi çok iddialı başlayan bir dizinin düştüğü durumu görenler, tv8’de yakında yayınlanması beklenen Sıfırıncı Gün dizisi için de endişe etmeye başladı. Sosyal medya ortamına yansıyan bu endişeler, tv8’in dizi izleyicilerinin yeterince tanıdığı bir kanal olmaması nedeniyle, Sıfırıncı Gün dizisinin de ilgi düşüklüğü sorunu yaşama ihtimali…

Engin Öztürk, Aybüke Pusat, Damla Colbay, Berk Cankat, Yiğit Özşener, Sarp Akkaya, Uğur Uzunel, Savaş Özdemir, Turgay Tanülkü, Çağla Irmak ve Esra Ruşan gibi birbirinden önemli ismin kadrosunda yer alacağı dizi için izleyicilerin canı fena sıkılmış durumda.

Tuzak dizisinin halini görenler Sıfırıncı Gün için büyük endişe içine düştü! 7

Tuzak dizisinin başına gelenlerin tv8’in dizi izleyicilerinin çok da tercih etmediği bir kanalda yayınlanacak olması nedeniyle Sıfırıncı Gün’ün de heba olabileceği endişesi gözlemleniyor.

Doğduğun Ev Kaderindir, Kırmızı Oda, Kızım gibi sevilen dizilerin yayınlandığı tv8 için de Tuzak dizisi adeta büyük bir prestij kaybı yarattı. Şimdi de Sıfırıncı Gün için endişeli bir ortam var ve kanal yönetiminin tanıtım konusunda biraz daha yoğun bir çaba harcamasına ihtiyaç olduğu anlaşılıyor.