Ana sayfa Sosyal Medya Üç Kız Kardeş dizisi aynı zamanda güzel dostluklara vesile oldu!

Üç Kız Kardeş dizisi aynı zamanda güzel dostluklara vesile oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Üç Kız Kardeş dizisi, bu sezon Kanal D ekranında büyük bir başarı kazandı. Geçtiğimiz hafta 16. bölümü ile sezon finali yapan diziye 3 aylık yaz arası verildi. Diziye ismini de veren üç kız kardeş karakterlerini canlandıran Özgü Kaya, Almila Ada ve Melisa Berberoğlu, sette tanıştı ve iyi bir arkadaşlık ortamı da kurdu.

İclal Aydın ile birlikte bu üç kadın oyuncu geçtiğimiz hafta dizinin ilk ödülünü de birlikte almıştı. Üç Kız Kardeş hem hikayesi hem de oyuncuların sergilediği etkili performans ile çok iyi reytingler aldı ve ikinci sezonda da aynı başarıyı tekrarlaması bekleniyor.

Dizinin çekimlerinin bitmesinin ardından rahatlayan oyuncular, yoğun tempo bittiği için de yaz etkinliklerine katılabiliyor. Birlikte yaz partisine giden Özgü Kaya ile Melisa Berberoğlu sette başlayan arkadaşlıklarının dostluğa dönüştüğünü sergiledi.

Melisa Berberoğlu, Ayvalık’ta yapılan çekimlerin ilk başından itibaren çok yakınlaştıklarını ve çok da iyi bir ekip olduklarını şu sözlerle anlattı.

Üç Kız Kardeş dizisi aynı zamanda güzel dostluklara vesile oldu! 24

“Biz ilk çalışmalar başladığı zamandan itibaren çok yakın olmuştuk, çok iyi bir ekip olduk. Süreç de büyüyerek, seyirci ile birlikte artarak devam etti. Çok mutluyuz, enerjimiz çok yüksek. Bir an önce yeni sezona başlamak istiyoruz.”

İclal Aydın’ın aynı isimli romanından uyarlanan dizinin başarısı aslında hikayeden kaynaklanıyor. Romanın da çok sattığını ve okuyucuları çok etkilediğini, aynı şekilde romana sadık kalarak ilerleyen Üç Kız Kardeş dizisinin de milyonları etkilediğini söylemek lazım.

Dizinin setinden gelen görüntülerde genç oyuncuların ne kadar iyi anlaştıkları fotoğraflara da yansıdı.

Üç Kız Kardeş dizisi aynı zamanda güzel dostluklara vesile oldu! 25

Bu başarıyı beklediklerini belirten Özgü Kaya, “Zaten tahmin ettiğimiz bir şeydi. Çünkü hikayesini de çok beğendiğimiz bir işti. Bizim için çok sürpriz olmadı. Her hafta reytinglerde tüm kategorilerde birinci olmak bizi de motive etti. Heyecanla ikinci sezonu bekliyoruz” şeklinde konuştu.

İki genç oyuncu da tatil döneminde dinlenme veya çalışma konusunda net bir karar vermemiş durumda. Özgü Kaya, yaz tatili için uzun bir plan yapmadığını ve gelen tekliflere göre başka projelerde de yer alabileceğini söyledi. Melisa Berberoğlu da benzer düşüncede olduğunu belirtti.