Ana sayfa Sosyal Medya Üç Kız Kardeş dizisi bu kadar başarılı giderken, bir başarısızlık ise şaşkınlık yaşattı!

Üç Kız Kardeş dizisi bu kadar başarılı giderken, bir başarısızlık ise şaşkınlık yaşattı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Üç Kız Kardeş isimli Kanal D dizisinin başladığı günden bu yana sürekli olarak reytinglerini yükselttiğini gözlemliyoruz. Reha Özcan ve İclal Aydın’ın tecrübeli isimler olarak öne çıktığı dizide, genç oyuncular; Özgü Kaya, Berker Güven, Almila Ada ve Melisa Berberoğlu da çok başarılı performanslara imzalarını atıyor.

İclal Aydın’ın aynı isimli çok satan romanından uyarlanan dizinin hikayesi milyonları etkilemeyi başardı. Dizinin sekizinci bölümü geride kaldı ve reytingler her hafta daha da iyileşiyor… Diziye olan bağımlılık artarken, İclal Aydın’ın senaristlere destek verdiği gerçeği de hikayenin bu kadar başarılı şekilde sürmesinin bir nedeni olarak düşünülüyor.

Üç Kız Kardeş dizisinde her şey yolunda. Kanal D memnun. Ayvalık’ta yapılan çekimler neşe içinde geçiyor ve dizi ekibi her hafta birincilikler alarak büyük moral depoluyor… Her şeyin bu kadar iyi gittiği dizide bir konuda ise başarısızlık dikkatleri çekiyor… Bu sosyal medyada Üç Kız Kardeş’in öne çıkamadığı gerçeğine dayanıyor.

Salı rekabetinde reytingler ile sosyal medya etkileşimi ayrı konular ve birbirlerine fazla etkisi de yok. Reytingler çok iyi olsa bile bir yapımın sosyal medya gücü zayıf olabiliyor. İşte bu yapımlardan birisi de Üç Kız Kardeş oldu.

Adba TV’nin 12 Nisan tarihinde sosyal medyada yaptığı ölçümlerde atv’de yayınlanan Destan dizisinin çok güçlü bir şekilde en çok konuşulan dizi olduğu ortaya çıktı.

Üç Kız Kardeş dizisi bu kadar başarılı giderken, bir başarısızlık ise şaşkınlık yaşattı! 44

70 bin 400 ileti sayısı ile Destan dizisinin birincilik elde ettiği 12 Nisan günü, Baba dizisi ise 16 bin 200 ileti ile ikinci durumda bulunuyor. Üç Kız Kardeş dizisinin 14 bin 100 ileti sayısı ile üçüncü olduğunu görüyoruz.

Masumlar Apartmanı ile Evlilik Hakkında Her Şey ise çok düşük ileti sayıları ile sıralanıyor… Bu tablo gösteriyor ki, reytinglerde çok iyi durumda olmak, sosyal medyada da çok iyi olunacağı anlamı taşımıyor.

Destan dizisi, Üç Kız Kardeş’ten her anlamda daha az izleyiciye hitap ediyor ama sosyal medya gücü bir hayli fazla… Üç Kız Kardeş ise bu konuda başarılı değil ve yapım ekibinin sosyal medyaya daha fazla önem vermesi gerektiğini de bu tablodan anlayabilirsiniz.