Ana sayfa Dizi Haberleri Üç Kız Kardeş dizisi yeni sezon öncesi İclal Aydın’dan motivasyon mesajı!

Üç Kız Kardeş dizisi yeni sezon öncesi İclal Aydın’dan motivasyon mesajı!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İclal Aydın’ın aynı adlı romanından uyarlanan Üç Kız Kardeş dizisi geçtiğimiz sezon Kanal D ekranlarında yayınlanmaya başladı. Sezon sonuna doğru başlamasına rağmen hızlı yükselişi ile dikkatleri çeken dizinin 2. sezon hazırlıkları başladı.

Çekimleri Ayvalık’ta gerçekleşen dizide aynı zamanda başrolde yer alan İclal Aydın instagram hesabından yaptığı paylaşımla yeni sezona bomba gibi gireceklerinin sinyallerini verdi. İclal Aydın şu mesajı yazdı: “Bizim Biricik Türkan’ımız. Güzel kızlarımla şahane bir sezona hazırız.” Özgü Kaya ise bu mesajı instagram hesabından alıntıladı ve “Ne güzelsin, çok seviyorum çok” diye yanıt verdi.

Kanal D'nin Üç Kız Kardeş dizisi yeni sezona hazır!.. 47

İclal Aydın ile birlikte başrolde yer alan Reha Özcan, Almila Ada, Özgü Kaya, Berker Güven ve Melisa Berberoğlu, oyunculukları ve başarılı performansları ile dizide göz doldururken, Üç Kız Kardeş’in dram ve entrika yüklü hikayesi de izleyiciler tarafından heyecanla takip edildi.

Sezonda çok konuşulan Üç Kız Kardeş dizisinin yeni bölümleri ise merakla bekleniyor. Eylül ayı yaklaşırken pek çok dizinin ön hazırlıkları da bitmek üzere ve yakında çekimler de başlayacak. Sezona hızlı girmeye hazırlanan dizilerden bir tanesi de Üç Kız Kardeş.

Dizide kızların babası ‘Sadık’ olarak ekrana gelen usta oyuncu Reha Özcan geçtiğimiz günlerde, Üç Kız Kardeş ile ilgili beklenen müjdeyi vermiş ve aynı zamanda büyük sürprizlerin geldiğini de duyurmuştu.

Eylül’ün ilk haftasında ekranda olması beklenen Üç Kız Kardeş dizisinin 2. sezon ilk bölümünün tretmanını okuduğunu belirten Reha Özcan, “Bomba gibi başlayacağım sezona. Dizinin ilk tretmanlarını okudum, çok güzel sürprizlerle dolu başlayacak” sözleriyle ilk tüyoyu verirken izleyiciyi de meraklandırmıştı.