Ana sayfa Dizi Fragmanları Üç Kız Kardeş dizisi yine ters köşe yapacak! Hikaye akıyor, izleyici gördüklerine inanamıyor!

Üç Kız Kardeş dizisi yine ters köşe yapacak! Hikaye akıyor, izleyici gördüklerine inanamıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında yayınlanan Üç Kız Kardeş dizisinin hikayesi her geçen bölümde biraz daha güzelleşiyor ve izleyicilerin heyecanı da biraz daha artıyor. Reyting patlaması yaparak Kanal D’nin bir kez daha başarılı seçim yaptığını kanıtlayan Üç Kız Kardeş dizisi, salı akşamlarına damga vurmayı sürdürüyor.

Özgü Kaya’nın Türkan karakterinde çok başarılı performans sergilediği ve Somer olarak izlediğimiz Berker Güven’in de inandırıcı performansı ile göz doldurduğu dizinin ilk 5 bölümü geride kaldı. Altıncı bölüm için senaristlerin bir sürprizi var… Somer’in ilk kez Türkan’ı kıskandığına şahit olacaksınız.

Birçok dizi hayranı Somer’in sevmeden evlendiği Türkan’a aşık olmasını istiyordu. İşte bu aşk adım adım geliyor. Türkan’ın çabaları ile Somer ondaki güzellikleri fark ettikçe de her bölüm daha da güzelleşiyor.

İclal Aydın’ın ilk olarak bir dizi olarak düşünerek kaleme aldığı, sonrasında romana dönüşen Üç Kız Kardeş, hem sevinci hem umudu hem de dramı aynı anda izleyici karşısına getirdi.

Üç Kız Kardeş dizisi yine ters köşe yapacak! Hikaye akıyor, izleyici gördüklerine inanamıyor! 7

Dizinin 29 Mart’ta ekrana gelecek olan altıncı bölüm fragmanı yayınlandı. Türkan, Somer’in baba olacağını öğreniyor!

Türkan ve Somer odada kilitli kalınca arlarında bir yakınlaşma yaşanıyor. Türkan yakınlaşmak için bunu fırsata çevirmeye kararlı ve amacına da ulaşıyor.
Türkan’ın Somer’in kalbini çalmaya başladığının ilk işaretlerini de fragmanda görebilirsiniz.

Türkan tam olayların istediği gibi gittiğini düşünürken büyük bir şok yaşar. Somer baba olacağını ağzından kaçırır. Türkan ne yapacak? Hikayenin hızlı akışı ve olayların birbirini takip etmesi izleyicinin ilgisinin de yüksek olmasını sağladı.

Ayrıca Sadık’ın rahatsızlığı hiç istemese de Nesrin’in kulağına gidecek. Dönüş ve Derya arasında da fırtınalar kopuyor. Üç Kız Kardeş dizisi altıncı bölümü ile izleyicilerine yine çok farklı duygular yaşatacak.

Üç Kız Kardeş yeni bölümüyle Salı 20.00’da Kanal D’de!