Ana sayfa Dizi Haberleri Üç Kız Kardeş dizisinde izleyici artık bıktı, senaristler bu manzaradan bıkmadı!

Üç Kız Kardeş dizisinde izleyici artık bıktı, senaristler bu manzaradan bıkmadı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında 1. yılını kutlayan Üç Kız Kardeş dizisi, 2022 yılının Şubat ayında ilk başladığı günden bu yana kadar çok başarılı bir süreç geçirdi. Şimdiye kadar 38 bölüm yayınlandı ve izleyiciler bu hikayeye adeta bayıldı.

Dizide Nesrin karakterini canlandıran İclal Aydın’ın aynı isimli romanından uyarlanan dizinin etkileyici hikayesi, Ayvalık’ın muhteşem doğasıyla birleşti ve ortaya milyonların sevgisini kazanan bir dizi çıktı. Berker Güven ile Özgü Kaya ikilisi de çok başarılı bir dizi çifti olarak anılıyor.

Üç Kız Kardeş dizisinde izleyiciler Türkan konusunda adeta ikiye bölünmüş durumda. Bir grup izleyici artık Türkan’ın hayatına Somer olmadan devam etmesini ve senaristlerin de ortaya güçlü bir kadın karakteri çıkartmasını istiyor.

Ancak bir başka grup dizi hayranı ise Somer ile Türkan aşkına hala inandıklarını ve bir şekilde Somer’in hatalarından arınıp da aşkına sahip çıkmasını arzu ediyor. Senaristler ise Türkan ve Somer karakterlerinin bir barışıp bir ayrılmaları üzerinden birbirine benzer çok sayıda sahne yazdıkları için, artık bu tür sahneler tepki de çekmeye başladı.

Üç Kız Kardeş dizisinin izleyicileri artık senaristlerin bir karar vermesini ve dizide Türkan’ın tek başına güçlü bir kadın olarak kendisine yeni bir hayat kurmasını ya da Somer ile mutlu bir hikayelerinin olması konusunda bir tercih yapılmasını bekliyor.

Tabii ki bir romandan uyarlanan dizi olması ile birlikte kitaba bağlılık konusunda da birçok benzer dizi gibi Üç Kız Kardeş’te de farklılıklar var. Artık senaristler reytingleri yüksek tutmak için merak unsurunu öne çıkartacak ve sürprizlerle dolu sahneler yazmaları gerektiğinin de bilincinde.

Üç Kız Kardeş dizisi ikinci sezonda bir yol ayırımında bulunuyor ve senaryonun bundan sonra nasıl ilerleyeceği merakla bekleniyor.