Ana sayfa Dizi Haberleri Üç Kız Kardeş dizisinde reytingin ipleri resmen Türkan’ın elinde!

Üç Kız Kardeş dizisinde reytingin ipleri resmen Türkan’ın elinde!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D’nin sevilen dizisi Üç Kız Kardeş, geçtiğimiz hafta güçlü bir rakiple karşı karşıya kaldı! Geçtiğimiz sezon yayınlanmaya başlayan Üç Kız Kardeş dizisi, Salı akşamlarının reyting rekortmeni Destan dizisinin tahtını sallayarak bir kaç hafta içinde ilk sıraya yerleşmişti! İclal Aydın’ın beğenilen romanından diziye aktarılan Üç Kız Kardeş, hikayesi ve oyunculukları ile dillerden düşmedi.

Sezon finalinin ardından merakla beklenen dizi, Destan dizisinin de final yapmasının ardından Salı akşamlarının rekabetinde başka dizilerle karşı karşıya kaldı şu sıralar! Oktay Kaynarca’nın başrolünü Ebru Özkan ve Pelin Akil ile paylaştığı, aksiyon dozu yüksek atv dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam, ilk bölümüyle reytingleri adeta alt üst etti ve Üç Kız Kardeş’i de yerinden etti!

Dram yüklü hikayesiyle geçtiğimiz sezonu zirvede bitiren ve kimseye de birinciliği kaptırmayan Üç Kız Kardeş dizisi, Ben Bu Cihana Sığmazam karşısında büyük bir mücadele vermek durumunda artık! Güçlü bir rakibin karşısına çıkmasından sonra bu sezon Üç Kız Kardeş için durum çok zorlu geçecek!

Daha ilk haftadan Ben Bu Cihana Sığmazam, tüm kategorilerde birinci sırada yer alırken Üç Kız Kardeş, Total’de 2., AB’de 3. ve ABC1’de ise 5. sırada yer alabildi. Ben Bu Cihana Sığmazam karşısında fena sarsılan Üç Kız Kardeş, sezona çok güçlü bir hikaye ile başladı aslında.

Üç Kız Kardeş dizisinde reytingin ipleri resmen Türkan'ın elinde! 8

İclal Aydın’ın hayat verdiği Nesrin’in yaşadığı hastalık herkesi hüzne boğarken, Türkan ve Somer ise yine en çok merak edilen kısmı hikayenin. Geçtiğimiz sezonda da yine Türkan ve Somer aşkı heyecanla takip edilmişti. Yeni sezonda da yine bu ikili popüler isimler olarak dizinin en dikkat çeken hikayesinin kahramanları. Özgü Kaya’nın hayat verdiği Türkan ve Berker Güven’in oynadığı Somer, Üç Kız Kardeş’in hikayesindeki en heyecanlı ve sürükleyici sahnelerde yer alıyorlar.

Yeni bölümde Somer’in Mine’den doğan çocuğunu Türkan’ın öğrenmesi söz konusu. 19. bölüm tanıtımında Türkan’ın Mine ile konuşması ekrana geldi. Bu akşam yayınlanacak bölümde bu sahnenin devamını da izleyeceğiz. Gözyaşları ve acı içinde gerçekleri öğrenmeye çalışan Türkan’ın sahneleri, fragman ile izleyicinin ilgisini çekti ve heyecanla bu sahneler bekleniyor!

Üç Kız Kardeş dizisinde reytingin ipleri resmen Türkan'ın elinde! 9

Ayrıca dizinin bu akşam yayınlanacak yeni bölümünün reytingleri de Türkan’ın bu gözyaşlarına bağlı adeta! Hikayede bir sırrın ortaya çıkacak olması ve Somer ve Türkan ilişkisindeki yeni dönem, Üç Kız Kardeş’in, rakipleri karşısında alacağı puanları da etkileyecek!

En yakın rakibi atv’nin dizisine nasıl bir fark atar ya da karşısında nasıl bir duruş sergiler yarın reytinglere yansıyacak ama Üç Kız Kardeş’in yeni sezondaki akıbeti, dizinin en merakla izlenen Türkan ve Somer hikayesine bağlı!

Bu akşam yaşanacak dramatik sahneleri fragmanda görenler, merakla diziyi izlemek için bekliyor. Yeni bölümün reytinglerinde Türkan’ın gözyaşlarının etkinliği de ortaya çıkacak! Yani Ben Bu Cihana Sığmazam’ın Cezayir’in dramatik hikayesi ile Üç Kız Kardeş’in Türkan’ın dram dolu hayatı çarpışacak bu akşam! Bakalım kimin hikayesi daha çok izlenecek? Bekleyip göreceğiz…