Ana sayfa Dizi Analiz Üç Kız Kardeş dizisinde Somer’i çıldırtan anlar!

Üç Kız Kardeş dizisinde Somer’i çıldırtan anlar!

tarafından ker_def

Kanal D’nin, İclal Aydın’ın satış rekorları kıran aynı isimli romanından uyarlanan dizisi Üç Kız Kardeş, 33’üncü bölümüyle Salı akşamının en çok izlenen dizisi oldu.

İzleyenlere duygusal anlar yaşatan dizinin bu haftaki bölümünde, Somer’in evi terk ettiğini öğrenen Mine, bu durumu fırsat bilerek kızı Kiraz ile birlikte dağ evine doğru yola çıkarken, Nesrin ise Özer ve Sevilay arasındaki ilişkiyi öğrenir. Dizinin final anında ise Somer’in Mustafa ve Türkan arasındaki konuşmaya şahit olması dizinin en çok konuşulan sahnesi oldu.

Üç Kız Kardeş’in 34. bölüm tanıtımı izleyiciyi meraklandırdı… Somer, Mustafa’nın Türkan’a söylediklerinden sonra adeta çılgına döner! Mustafa, Somer’den iyi bir dayak yer.

Diğer taraftan Sevilay’ın Özer ile olan ilişkisini ayan beyan gören Rüçhan, Sevilay ile iş yapmaması için Türkan’ı sıkıştırır. Dönüş’ün ne yapacağını öğrenen Sadık ve Nesrin ise duyduklarına inanamaz.

Yapımını Süreç Film’in yapımcılığını Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu’nun üstlendiği dizide Reha Özcan, İclal Aydın, Berker Güven, Özgü Kaya, Almila Ada, Melisa Berberoğlu, Veda Yurtsever, Tayfun Eraslan, Benian Dönmez, Nazlı Senem Ünal, Murat Çidamlı, Demircan Kaçel, Vural Şahanoğlu, Hakan Atalay, Emre Kıvılcım, Eren Öner, Ayça İnci, Güldestan Yüce gibi birbirinden başarılı isimler rol alıyor.

Birbirine çok bağlı Türkan, Dönüş ve Derya isimli kız kardeşlerin hikayesini anlatan dizinin yönetmen koltuğunda Eda Teksöz’ün otururken, senaryosunu Sevgi Yılmaz ve Nilüfer Özçelik kaleme alıyor.

Aile ve kardeşlik bağlarını anlatan, samimi ve sıcak aile öyküsü ile izleyicinin büyük beğenesini kazanan “Üç Kız Kardeş” Salı akşamları Kanal D’de…