Ana sayfa Dizi Haberleri Üç Kız Kardeş dizisinde Türkan’ın düşürüldüğü duruma izleyici isyan etti!

Üç Kız Kardeş dizisinde Türkan’ın düşürüldüğü duruma izleyici isyan etti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Üç Kız Kardeş dizisinde Türkan yapayalnız kaldı, izleyiciler isyan etti! Salı akşamlarının etkili hikayesi ile milyonları kendisine çeken Üç Kız Kardeş dizisi, her geçen hafta daha da öne çıkıyor. İkinci sezonunda dizinin hikayesinin derinleşmesi ve Türkan karakterinin aldığı kararların etkisi ile birlikte izleyicilerin merakı da bir hayli arttı. Özgü Kaya’nın başarılı Türkan performansı ile övgüler aldığını ama senaristlere de uyarılar yapıldığını belirtelim.

Ailesinin yüz çevirdiği Türkan, hamile hali ile Mine’nin karşısında çaresiz bir duruma düşecek. Türkan yapayalnız kalıyor! Çünkü ne annesi ne de babası onun yanında değil. Nesrin ile Sadık’ın yüz vermediği Türkan, bebeğini kaybetme tehlikesi ile de karşı karşıya kalacak.

Yalnız kalan Türkan’ın Mine karşısında savunmasız kaldığı 26. bölümden görüntüler yayınladı. Fragmana ilgi büyük oldu ve dizinin hayranları da senaristlere tepki göstermeye başladı.

Dizinin hikayesinin hızla izleyicilerin beklentilerinden uzaklaştığına yönelik değerlendirmeler yapılıyor. Can sıkıcı olduğunu belirten bu eleştirel sözlere karşın, severek ve ilgiyle izlediğini söyleyen de çok geniş bir kitle var.

Üç Kız Kardeş dizisinin reytinglerinde elde ettiği başarı da hikayenin hala çok güçlü bir şekilde izleyicinin ilgisini çektiğini söyleyebiliriz. “Türkan bebeğini kaybederse, diziyi artık izlemem” diyerek gelişmelerden rahatsız olanlar ise, sosyal medyada bu tepkilerini ortaya koyuyor.

Üç Kız Kardeş dizisinde Türkan'ın düşürüldüğü duruma izleyici isyan etti! 7

Nazlı Senem Ünal’ın canlandırdığı Mine karakterine olan tepki de iyice arttı. Dizi hayranları, “Yeter artık Mine’nin bu kadar fazla öne çıkması saçmalık” diyerek senaristlere tepkilerini iletiyor. Türkan’ın ailesi ile barışmasını isteyen dizi hayranları, bebeğin de yaşaması gerektiğini belirten yorumlarıyla senaristlere mesaj göndermeyi ihmal etmiyor.

Üç Kız Kardeş dizisinin 15 Kasım Salı akşamı yayınlanacak olan 26. yeni bölümünün izleyicilerin ilgisinin devam edip etmeyeceği noktasında önemli sonuçları olabilir.

Şayet Türkan bebeğini kaybeder ve ailesi ile bu küslük durumu uzatılır ise, tepkili izleyicilerin isyanı ile karşılaşabiliriz.