Ana sayfa Dizi Haberleri Üç Kız Kardeş dizisinden gelen haber, izleyicisini biraz üzecek!

Üç Kız Kardeş dizisinden gelen haber, izleyicisini biraz üzecek!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sezona geç giren ancak bir anda büyük bir fırtına yaşatan Üç Kız Kardeş dizisi, Kanal D’nin reyting şampiyonu bir yapım olmayı başardı! İclal Aydın’ın aynı isimli romanından uyarlanmakta olan Üç Kız Kardeş dizisinin çekimleri Ayvalık’ta yapılmakta. Dizi, 16. bölümüyle Haziran ayında sezon finali yapmıştı.

İclal Aydın, Reha Özcan, Almila Ada, Berker Güven, Özgü Kaya ve Melisa Berberoğlu’nun başrolünde yer aldığı dizi, izleyiciler tarafından çok sevildi. Yayınlandığı günlerde tüm yapımların önüne geçerek ilk sırada yer almayı da başardı.

Kanalın yüz akı projelerinden birisi olan Üç Kız Kardeş’in yurt dışına satışlarının da başarılı bir şekilde devam etmesi, 2. sezona olan ilgiyi de giderek arttırıyor. Hem yerli hem de yabancı pek çok izleyicinin heyecanla izledikleri Üç Kız Kardeş dizisinden gelen son haber ise izleyiciyi biraz üzecek!

Sezon ortasında başlayan bir dizi olan Üç Kız Kardeş, ilk bölümüyle Şubat ayında ekrandaydı. Dizi, geç başladı ve erken sezon finali yaptı. Haliyle izleyici, Eylül sezonunun ilk haftasında ekranda olmasını umuyor. Ancak gelen bilgilere bakılırsa, Üç Kız Kardeş’in yayınlanması, Eylül sonunu ya da Ekim başını bulabilir!

Üç Kız Kardeş dizisinden gelen haber, izleyicisini biraz üzecek! 8

Dizide üç kardeşten Derya’ya hayat veren Melisa Berberoğlu, yeni sezonda kendisinin de hikayede neler olacağını merakla beklediğini ifade ederken, aynı zamanda çekimlerle ilgili ilk tüyoyu da verdi! Berberoğlu, “Gelecek sezon sürpriz olsun, ben de heyecanla bekliyorum. Çok güzel bir sezon geçirdik. Biraz dinlendim, ailemle, arkadaşlarımla vakit geçirdim. Az kaldı.” diyerek yaz sonunda izleyici ile buluşacakları için heyecanını ifade etti.

Üç Kız Kardeş dizisinden gelen haber, izleyicisini biraz üzecek! 9

Bu arada Eylül ayında yayında olmasını bekleyenlerin de biraz daha sabırlı olmasını gerektiren bir bilgiyi paylaştı oyuncu. “Çok güzel bir ekip olduk hem kamera önü hem kamera arkası. Çok güzel bir enerji doğdu, umarım güzelliklerle devamı gelir” diyen Melisa Berberoğlu, Eylül ayında çalışmalara başlayacaklarını belirtti. Bu da demek oluyor ki dizinin yayını Eylül’ün ilk haftalarında olmayacak!

Eylül’de yayınlanması için Ağustos’ta çekimlerin başlaması gerekiyor. Fakat Melisa Berberoğlu’nun sözleri, dizinin çekimlerinin biraz geç başlayacağı ve yayının da bir kaç hafta sarkabileceğini ortaya koymakta.