Ana sayfa Dizi Haberleri Üç Kız Kardeş dizisini ateş çemberinden kurtarma planı!

Üç Kız Kardeş dizisini ateş çemberinden kurtarma planı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Üç Kız Kardeş dizinin yayınlandığı Salı akşamları artık rekabet çok daha sert bir hale gelecek. Kusursuz Kiracı ve Balkan Ninnisi dizileri ile rekabet eden Üç Kız Kardeş’in karşısına şimdi iki dizi daha geliyor. Kanal D ekranlarında yayınlanan ve ikinci sezona büyük bir dram ile başlayan Üç Kız Kardeş için reytinglerde önde yer almak artık o kadar kolay değil. Neden mi?

atv ekranında herkesin merakla beklediği Ben Bu Cihana Sığmazam isimli yeni dizinin hem aksiyon dolu hikayesi hem de başrolde yer alan Oktay Kaynarca’nın çok geniş bir hayran kitlesi olması nedeniyle, bu sezonun en parlak yapımlarından birisi olması bekleniyor. 20 Eylül Salı günü Ben Bu Cihana Sığmazam isimli dizi ilk bölümü ile başlayacak. Pelin Akil ve Ebru Özkan ikilisinin de başrolünde yer aldığı dizinin etkileyici fragmanları da milyonlarca izleyiciyi meraklandırdı.

Üç Kız Kardeş dizisini ateş çemberinden kurtarma planı! 9

Ayrıca Baba isimli Show TV dizisi de 16. yeni bölümü ile yeni bir döneme başlayacak. İlk sezonda tam da beklenilen reytingleri elde edemeyen ama kemik bir izleyici kitlesini kendisine bağlayan Baba dizisinde büyük değişim yaşandı.

Hem hikaye baştan aşağıya değişti hem bazı isimler kadrodan ayrıldı hem de 7 yeni oyuncu geldi. Bu yeni oyuncular arasında Levent Ülgen, Ali İl, Hazal Türesan ile Buse Meral gibi dikkat çeken isimlerin de bulunuyor olması Baba dizisini öne çıkartacak gibi gözüküyor.

Üç Kız Kardeş dizisini ateş çemberinden kurtarma planı! 10

Baba ve Ben Bu Cihana Sığımazam dizisinin de yayınlanacağı 20 Eylül Salı akşamı Üç Kız Kardeş de izleyicilerine çok duygusal bir bölüm hazırladı. Dizinin rakiplerinin karşısında hem duygusallığı öne çıkartması hem dramın ağırlaşması hem de sürpriz sahnelerle merak unsurunu hareket ettirerek ilerlemesi bekleniyor. Bu durum da izleyicilerin ilgisini yükselterek reytinglerde muhtemel bir gerilemeye engel olma hedefi taşıyor.

Üç Kız Kardeş çok konuşulacak bir bölümle ekrana geliyor… Korman Malikânesinde işler iyice karışıyor… 18. yeni bölümde yaşanacaklar dizinin hayranlarına farklı duygular yaşatacak.

Üç Kız Kardeş dizisini ateş çemberinden kurtarma planı! 11

Yeni sezona bomba gibi giren ve izleyiciden yine tam not alan dizide bu hafta, işler iyice karışıyor. Somer, Mine ve bebeğini Nihat’ın kötü davranışlarından korumak adına annesinin evine getiriyor. Her şeyden habersiz Türkan, Mine ve bebeğine kucak açıyor. Mine’nin ev içindeki varlığı Somer’i iyice köşeye sıkıştırıyor. Mine ve Türkan’ın aynı çatı altında yaşamasına Rüçhan’ın tepkisinin ne olacağı ise merakla bekleniyor.

Nihat, Mine’yi bulacak mı? Mine, Somer ve Türkan’ın evindeki varlığını sürdürebilecek mi? Mine’nin gelişi Türkan ve Somer ilişkisindeki dengeleri değiştirebilecek mi?

Yapımını Süreç Film’in yapımcılığını Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu’nun üstlendiği, aile ve kardeşlik bağlarını anlatan Üç Kız Kardeş yeni bölümü ile 20 Eylül Salı akşamı saat 20.00’de Kanal D’de…