Ana sayfa Dizi Fragmanları Üç Kız Kardeş dizisinin bitmesini istemeyenlere kötü haber!

Üç Kız Kardeş dizisinin bitmesini istemeyenlere kötü haber!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Üç Kız Kardeş dizisi Kanal D ekranında salı akşamları yayınlanıyor ve çok geniş bir hayran kitlesi tarafından destekleniyor… Şimdiye kadar 11 bölümü ekrana gelen dizide etkili bir hikaye ve güçlü bir oyuncu kadrosu bulunuyor.

İclal Aydın’ın aynı isimli çok satan romanından uyarlanan Üç Kız Kardeş dizisi başladığı günden bu yana Salı rekabetinde çok etkili bir çıkış yaptı. Kısa sürede Destan dizisini birincilikten indiren Üç Kız Kardeş, son dönemde en iyi çıkış yapan dizilerden birisi haline geldi…

Türkan karakterinde Özgü Kaya ve Somer karakterinde de Berker Güven’in öne çıktığı dizinin hikayesi de izleyicileri şaşırtmayı sürdürüyor. İclal Aydın’ın Nesrin karakteri ile dizide başrolde yer alması ve senaristlere sunduğu destek de dizinin başarısında önemli bir faktör olarak değerlendiriliyor.

Reha Özcan, Almila Ada, Veda Yurtsever ile Melisa Berberoğlu’nun da başrolünde yer aldığı Üç Kız Kardeş dizisinde ilk sezonun sonuna doğru adım adım ilerliyoruz. Dizinin yaz arası vermesi birçok izleyici için beklenen bir durum ama böyle güzel bir hikayeyi her hafta ekranda görmeye alışanlar için de rahatsız edici bir durum.

Üç Kız Kardeş dizisi gelecek sezonda da Kanal D ekranında yer almaya devam edecek. 11. bölümü yayınlanan dizinin 5 bölüm sonra yani 14 Haziran tarihinde 16. bölümü ile birlikte sezon arası vereceği ortaya çıktı.

Bu sezon için son 5 bölümü de heyecanla bekleyen Üç Kız Kardeş dizisi hayranları, eminiz gelecek sezonda da diziye büyük destek sunmaya devam edecektir.

Ekibin Ağustos ayı içerisinde bir araya gelerek ikinci sezon için çekimlere başlaması ve Eylül ayında da hikayenin kaldığı yerden devam etmesi planlanıyor.