Ana sayfa Dizi Haberleri Üç Kız Kardeş dizisinin bu kadar başarılı olmasının altında iki güçlü kadının imzası var!

Üç Kız Kardeş dizisinin bu kadar başarılı olmasının altında iki güçlü kadının imzası var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Üç Kız Kardeş dizisinin oyuncuları ödül mutluluğunu birlikte yaşadı. İkincisi düzenlenen Uluslararası Elmas Ödül Töreni’nde diziye “Yılın En İyi Dizisi” ödülü verildi.

Üç Kız Kardeş romanının yazarı olan İclal Aydın, dizi versiyonunda da Nesrin karakteri ile yer alıyor. Onun yönlendirmeleri ile hikaye çok iyi bir şekilde akıyor ve dizinin başarısında da bunun büyük etkisi var. Üç Kız Kardeş romanına konu olan kız kardeşleri canlandıran Özgü Kaya, Almila Ada ve Melisa Berberoğlu da ödül mutluluğunu birlikte yaşadı.

Salı akşamlarının zirvesinde bulunan dizi çok iyi bir hikaye sunumu sergilerken, oyuncuların yüksek performansları da izleyicileri ekrana çeken etkenlerin başında geliyor. Dizinin tüm izleyici gruplarında reyting birincisi olmasının altında da bu durum yatıyor.

Üç Kız Kardeş dizisinin bu kadar başarılı olmasının altında iki güçlü kadının imzası var! 8

Aynı gecede İclal Aydın’a “Yılın Kitap Yazarı” ödülü de verildi. Ünlü yazar ve oyuncu, Üç Kız Kardeş romanını dizi olarak düşünmüş ama kendisine bu hikayenin tutmasının pek de kolay olmayacağı bilgisi verilmiş.

İclal Aydın, “Yapımcı arkadaşlarım dizi olarak biraz zor olabileceğini, seyircinin biraz daha sert işleri sevdiğini düşünüyordu” diyerek o zaman yaptığı temaslarda olumlu netice alamadığını anlattı.

Bunun üzerine de İclal Aydın dizi yerine roman yaparak en çok satanlar arasına girdi.

Romandan yıllar sonra ise İclal Aydın’ın dizi hayali de gerçekleşti ve şimdi rol arkadaşları ile birlikte ödül gecelerinde başarının tadını çıkartıyor.

Üç Kız Kardeş dizisinin bu kadar başarılı olmasının altında iki güçlü kadının imzası var! 9

Romanın çok beğenilmesi sonrasında Süreç Film ile dizi için atağa kalkan İclal Aydın, bir kez daha hedefini gerçekleştirdi. İclal Aydın, Süreç Film’in yapımcısı İnci Gündoğdu’nun bu başarının elde edilmesindeki katkılarından bahsetti.

Oyuncu, “Bu dizi bence çok doğru bir kadın kalbinin, çok doğru bir yapımcıya ulaştı. İnci hanımın olağanüstü iş kadınlığı, tecrübesi, birleştirici yolu, bu işi çok sevmesi etkili oldu” diye konuştu.

Süreç Film’in yapımcısı İnci Gündoğdu ise günlerce bu proje için çalıştıklarını, keyifle ve büyük bir sevgi ile işlerini yapmaya devam ettiklerinin mesajını verdi.