Ana sayfa Dizi Haberleri Üç Kız Kardeş dizisinin Dönüş’ü Almila Ada’nın bir başka projede başarının ortağı oldu!

Üç Kız Kardeş dizisinin Dönüş’ü Almila Ada’nın bir başka projede başarının ortağı oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında Salı akşamları yayınlanmakta olan Üç Kız Kardeş dizisinde başarılı performansı ile göz dolduran isimlerden birisi de Almila Ada oldu. Genç oyuncu, canlandırdığı Dönüş karakteri ile Şubat ayından bu yana izleyicileri hikayesi ile derinden etkileyen dizinin önemli isimlerinden birisi haline geldi.

Almila Ada, Ayvalık’ta çekimleri yapılan Üç Kız Kardeş dışında ayrıca Barış Akarsu Merhaba isimli filmin de başrolünde yer alarak yeteneklerini sergiledi. İsmail Ege Şaşmaz ile birlikte başrol sorumluluğunu üzerinde taşıyan oyuncu, kendisini gururlu hissediyor.

Üç Kız Kardeş dizisinin Dönüş'ü Almila Ada'nın bir başka projede başarının ortağı oldu! 8

1979 yılında dünyaya gelen ve şarkıları ile gönüllere giren Barış Akarsu, 2007 yılında bir trafik kazası sonucu yaşamını yitirdi. Aradan geçen uzun yılların ardından çok sevilen genç müzisyenin hayatının anlatıldığı Barış Akarsu Merhaba isimli sinema filminde İsmail Ege Şaşmaz ile birlikte Almila Ada da başrolde yer aldı.

18 Kasım’da vizyona girecek olan film için heyecanını paylaşan Almila Ada, hikaye içinde ünlü müzisyenin büyük aşkı ve can yoldaşı olan Zeynep karakterini canlandırdı.

Üç Kız Kardeş dizisinin Dönüş'ü Almila Ada'nın bir başka projede başarının ortağı oldu! 9

Oyuncu, Üç Kız Kardeş dizisinin setinden izin alarak katıldığı tanıtım toplantısında şöyle konuştu: “Biz her gün çok mutlu bir şekilde çalıştık. Amasralıların, ailesinin, dostlarının tanıdığı Barış’ı anlattık filmde. Biz filmimizin hikayesini çok sevdik. Amasralıların, ailesinin, dostlarının tanıdığı Barış’ı anlattık. Umarım bizim kadar sizler de seversiniz. İnşallah izleyen herkes de filmimizden çok mutlu olarak çıkar…”

Üç Kız Kardeş dizisi ile yeniden televizyon ekranında yıldızı parlayan Almila Ada’nın duygu yüklü yeni film projesindeki performansı da heyecanla bekleniyor.