Ana sayfa Dizi Fragmanları Üç Kız Kardeş dizisinin Türkan’ı Özgü Kaya, yine sesiyle büyüledi!

Üç Kız Kardeş dizisinin Türkan’ı Özgü Kaya, yine sesiyle büyüledi!

tarafından ker_def

Geçtiğimiz hafta salı akşamı Kanal D ekranında başlayan Üç Kız Kardeş’in yeni bölümünden ikinci tanıtım yayınlandı… Özgü Kaya sesi ile de büyük beğeni kazandı. Türkan karakterini canlandıran başarılı oyuncu, daha önce de rol aldığı dizilerde şarkı söylemişti.

Kanal D’nin, ilk bölümü ile izleyiciden tam not alan, İclal Aydın’ın aynı isimli romanından uyarlanan dizisi Üç Kız Kardeş’in yeni bölümünden bir tanıtım daha yayınlandı. Tanıtımda Özgü Kaya, söz ve bestesi Gündoğdu Duran’a ait olan “Gözleri Aşka Gülen” şarkısını seslendirdi. Özgü Kaya, güzelliği ile olduğu kadar sesi ile de izleyicilerin büyük beğenisini kazandı.

Yapımını Süreç Film’in yapımcılığını Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu’nun üstlendiği dizinin çekimleri Ayvalık’ta gerçekleşiyor.

Salı akşamları izleyiciyle buluşan Üç Kız Kardeş dizisinde etkili bir oyuncu kadrosu buluştu. Başrollerde Reha Özcan, İclal Aydın, Berker Güven, Özgü Kaya, Almila Ada, Melisa Berberoğlu, Veda Yurtsever gibi önemli isimler bulunuyor.

Birbirine çok bağlı Türkan, Dönüş ve Derya isimli kız kardeşlerin hikayesini anlatan dizinin yönetmen koltuğunda Eda Teksöz’ün otururuken, senaryosunu Betül Yağsağan kaleme alıyor.

Aile ve kardeşlik bağlarını anlatan, samimi ve sıcak aile öyküsü ile izleyicinin büyük beğenisini kazanan Üç Kız Kardeş yeni bölümleri ile her Salı akşamı Kanal D’de…