Ana sayfa Dizi Haberleri Üç Kız Kardeş setinde eğlence dizinin hikayesinde ise gerilim bitmiyor!

Üç Kız Kardeş setinde eğlence dizinin hikayesinde ise gerilim bitmiyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son yılların en etkili hikayelerinden birisi Üç Kız Kardeş dizisiyle birlikte Kanal D ekranında izleyicilerle buluşuyor. İclal Aydın’ın aynı isimli romanından uyarlanan Üç Kız Kardeş dizisinin bu kadar beğenilmesinin altında yatan neden, birçok insanın kendi hayatında da bulabileceği bazı konuların öne çıkartılması olarak gösterilebilir.

Üç kız kardeşin hikayesini izlediğimiz ve Ayvalık’ta çekimleri süren dizinin reytingleri de sosyal medyadaki etkileşim başarısı da bir hayli iyi. Şubat ayında başlayan ve ikinci sezonuyla da yine milyonları ekran başına toplayan Üç Kız Kardeş’in setinde oyuncuların birbirleri ile sıkı bir bağ kurduklarını söyleyebiliriz.

Setten zaman zaman paylaşılan fotoğraflarda veya oyuncuların kendi sosyal medya hesaplarından yayınladıkları görüntülerde çok mutlu bir ekip havasını görebilirsiniz. Dizinin setinde hem tecrübeli oyuncular hem de genç isimler çok iyi bir kaynaşma yaşadı. Bu durumun da dizinin başarısına katkısı büyük.

Üç Kız Kardeş setinde eğlence dizinin hikayesinde ise gerilim bitmiyor! 8

Dizi setinden gelen eğlenceli paylaşımlar bir yana hikaye ise olabildiğine dram dolu ve her yeni bölümde gerilimin hiç bitmediği anlara şahitlik ediyorsunuz. Sette bu kadar mutlu çalışan ekibin, dizinin hikayesine konsantrasyonu ve dram sahnelerini inandırıcı bir şekilde ortaya çıkartması da ayrı bir başarı olarak gözüküyor.

Özellikle Türkan karakterinde Özgü Kaya ile Mine olarak izlediğimiz Nazlı Senem Ünal’ın gerilim dolu sahneleri oldukça inandırıcı. Ancak iki genç oyuncu da sette çok iyi anlaşıyor ve birbirlerine de çok yardımcı oluyor.

Kanal D’nin İclal Aydın’ın aynı isimli kitabından uyarlanan sevilen dizisi Üç Kız Kardeş’in başarısı devam ederken, kamera arkasından yeni fotoğraflar paylaşıldı. Eğlenceli anların yaşandığı Üç Kız Kardeş setinde oyuncuların keyifli anları objektiflere yansıdı.

Üç Kız Kardeş setinde eğlence dizinin hikayesinde ise gerilim bitmiyor! 9

Eren Ören’in kamera arkasına geçtiği, Nazlı Senem Ünal’ın bağlama çaldığı ve Özgü Kaya ile Nazlı Senem Ünal’ın elleriyle kalp yaptığı fotoğraflar hayranlar tarafından büyük ilgi gördü.

Birbirine çok bağlı Türkan, Dönüş ve Derya isimli kız kardeşlerin hikayesini anlatan dizinin yönetmen koltuğunda Eda Teksöz’ün otururken, senaryosunu Sevgi Yılmaz ve Nilüfer Özçelik kaleme alıyor.

Aile ve kardeşlik bağlarını anlatan, samimi ve sıcak aile öyküsü ile izleyicinin büyük beğenesini kazanan “Üç Kız Kardeş” dizisi son yılların en başarılı projelerinden birisi olarak anılıyor.