Ana sayfa Dizi Haberleri Üç Kız Kardeş’in büyük başarısı! Tekrarıyla dahi reytinglerde yeni bölümü yayınlanan dizileri geçmeyi başardı!

Üç Kız Kardeş’in büyük başarısı! Tekrarıyla dahi reytinglerde yeni bölümü yayınlanan dizileri geçmeyi başardı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D’nin yeni dizisi Üç Kız Kardeş reytingleriyle şaşırtıyor. Geçen haftadan bu yana reytinglerini yükselten dizi dün yayınlanan tekrarıyla dahi yeni bölümü yayınlanan dizileri geçmeyi başardı.

İclal Aydın’ın aynı isimli romanından uyarlanan Üç Kız Kardeş isimli dizi, Kanal D ekranında salı akşamları yayınlanmaya devam ediyor. Üç Kız Kardeş ilk bölümünün ardından “tam bir pembe dizi” olduğu gerekçesiyle eleştirilmişti.

Üç Kız Kardeş dizisinin ilk bölümünde reytingleri çok daha iyi olması beklenirken bu hedefe ulaşılamadı. Aynı şekilde ikinci bölümde de reytingler çok yüksek gelmedi. Ancak bu hafta yayınlanan üçüncü bölümüyle herkesi şaşırttı. Tüm kişiler kategorisinde 6’lı seviyelere çıkan ve ikincilik elde eden dizi, gelecek adına yükseliş umudu verdi.

Üç Kız Kardeş’in büyük başarısı! Tekrarıyla dahi reytinglerde yeni bölümü yayınlanan dizileri geçmeyi başardı! 7

Kanal D’de yayınlanan dizinin tekrar bölümü de şaşırtıcı derecede çok iyi sonuç aldı. Dizinin dün yayınlanan bölümü dört bandına yaklaşan puanıyla tüm izleyicilerde 10. sırada yer aldı. Üç Kız Kardeş, dün akşam yeni bölümü yayınlanan Fox TV dizisi Son Nefesime Kadar’ı bile geçmeyi başardı.

Son Nefesime Kadar 3 bandını biraz geçen puanıyla tüm izleyicilerde 13. oldu. Üç Kız Kardeş, Oğlum dizisinin de burun farkıyla gerisinde kaldı. Bu sonuç bir tekrar bölümü için oldukça büyük bir başarı olarak kabul ediliyor.

İlk bölümlerinde şiddet içerikli olduğu gerekçesiyle eleştiri alan dizide, Somer karakterinde Berker Güven’in sergilediği performansı çok iyi bulan izleyiciler, hikayenin içinde ise Somer’in Türkan’a büyük bir aşkla bağlanmasını heyecanla bekliyor. Sevgisiz bir ortamda büyüyen Somer karakterinin, sevgi dolu Türkan ve ailesini görmesi onun fikirlerini değiştirdi.