Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Üç Kız Kardeş’in Hakan’ı Anıl Tetik bir koltuğa iki karpuz sığdırıyor!

Üç Kız Kardeş’in Hakan’ı Anıl Tetik bir koltuğa iki karpuz sığdırıyor!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-Kanal D ekranında salı akşamları ekrana gelen Üç Kız Kardeş dizisine ‘Hakan’ karakteriyle katılan oyuncu Anıl Tetik canlandırdığı karakteri kendisine çok benzettiğini söyledi.

Yakışıklı oyuncu Gardırop Magazin dergisine konuştu. “Hakan karakterini kendime benzetiyorum, çünkü yaptığım işlerde başarılı olmayı severim ve elimden gelenin hep en iyisini yaparım” diyen Anıl Tetik Üç Kız Kardeş dizisinde, cool tavırları ile ilgi odağı olan ‘Hakan’ karakteri ile izleyicilerin karşısına çıkıyor.

Net ve programlı biri olduğuna dikkat çeken Anıl Tetik, her sabah erken saatte spor yaptığını belirterek, “Bir de ticari hayatım var. Babamın bir çalışanıyım. Bir koltuğa iki karpuz sığdırmaya çalışıyorum aslında” ifadelerini kullandı.

Üç Kız Kardeş'in Hakan'ı Anıl Tetik bir koltuğa iki karpuz sığdırıyor! 16

“Bence her şeyin içinde biraz aşk var” diyen oyuncu, ilişkilerinde en önem verdiği noktanın ise sadakat olduğunu söyledi

Oyuncu kadrosunda  Reha Özcan, İclal Aydın, Berker Güven, Özgü Kaya, Almila Ada, Melisa Berberoğlu gibi isimlerin bulunduğu Üç Kız Kardeş’in senaryosundan çok etkilendiğini belirten Anıl tetik diziye katılma sürecinde yaptığı açıklamada da; “Her okuduğumda merak uyandıran, heyecanlandıran bir hikayeden uyarlanmış bu dizide yer almak beni çok mutlu etti.

Hakan etrafından hep ilgi gören ve sevilen bir karakter. Bir o kadar da cool olan birisi. Bence Hakan’ın hikayesi izleyenleri çok şaşırtacak” şeklinde konuşmuştu.