Ana sayfa Sosyal Medya Üç Kız Kardeş’in Somer’i Berker Güven, meslektaşı Nihal Yalçın ile ilişkisi ile ilgili ilk kez konuştu!..

Üç Kız Kardeş’in Somer’i Berker Güven, meslektaşı Nihal Yalçın ile ilişkisi ile ilgili ilk kez konuştu!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-Kanal D’nin reyting rekortmeni dizisi Üç Kız Kardeş’te annesinin zoruyla sevmediği bir kadınla evlenen ‘Somer’ karakterine hayat veren Berker Güven Hürriyet Gazetesi’nden Hakan Gence’ye verdiği röportajda oyuncu Nihal Yalçın ile yaşadığı ilişkisi hakkında samimi açıklamalarda bulundu.

Berker Güven aşkı şu şekilde tanımladı; “Duygunun sevgiye dönüşüp bakileşmesinden önce yaşadığın; hataların, heyecanın ve tutkunla içinde var olduğun; yaratıcılık duygunu sonuna kadar arttıran, eşsiz bir duygu.”

Meslektaşı Nihal Yalçın’la çok güzel ve keyifli giden bir ilişkisi olduğunu belirten Berker Güven çok mutlu olduğunu söyledi. Ünlü oyuncu; “Hayatımız çok fazla oyunculuk bazlı. Tabii film, tiyatro izlemek hoşumuza gidiyor ama bütün hayatımızı bununla donatmıyoruz. Beraber eğleniyoruz. Nihal çok yetenekli bir oyuncu; ondan ne öğrenebiliyorsam öğreniyorum” şeklinde konuştu.

Oyuncu Hakan Gence’nin, ’13 yaş fark ilişkinizi nasıl etkiliyor?’  şeklindeki sorusuna, ” İkimizin de içinde çocuk ruhu var. Dolayısıyla çok müşterek bir ilişki kuruyoruz. Eşitiz. İlişkimizde ‘yaş’ sadece kimlikte yazan bir şey. O yüzden de çok keyifli ve mutluyuz” şeklinde cevap verdi.

Üç Kız Kardeş'in Somer'i Berker Güven, meslektaşı Nihal Yalçın ile ilişkisi ile ilgili ilk kez konuştu!.. 7

Berker Güven röportajda, şu sıralar rol aldığı Üç Kız Kardeş dizisiyle ilgili bir itirafta da bulundu. Kendini ekranda izlemediğini belirten oyuncu, Üç Kız Kardeş dizisini hiç baştan sona izlemediğini de itiraf etti.

Başlarda rol aldığım dizileri izliyordum diyen Berker Güven, “Sonra oynarken akışı bozduğumu fark ettim. Çünkü yaptığım bazı şeyleri oyunun içerisindeyken düzeltmeye çalışıyordum. Oyunculuk yaparken her şeyin hayat gibi akmasını isteriz.

Ama kendimizi hayatın içinde izleyemeyiz, bu yüzden oyunculuk yaparken de izlememeliyiz ki kendi gerçeklik algımızın dışına çıkmayalım. Bu sebeple dizi bittikten sonra izliyorum. Düzeltmek ve geliştirmek istediklerimi görüp, onları sindirip öyle devam ediyorum” dedi.