Ana sayfa Sosyal Medya Üç Kız Kardeş’in Somer’ini bir de Berker Güven’den dinleyin…

Üç Kız Kardeş’in Somer’ini bir de Berker Güven’den dinleyin…

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Kanal D’de yayımlanan ‘Üç Kız Kardeş’ dizisinde canlandırdığı ‘Somer’ karakteriyle adından söz ettiren oyuncu Berker Güven, YouTube’da yayınlanan ‘Hakan Gence ile Sıkı Muhabbet’ programına konuk oldu.

Ekranın sevilen oyuncularından Berker Güven, Hakan Gence’nin sorularını tüm içtenliğiyle yanıtlayarak, hem oyunculuğu hem de özel hayatı hakkında açıklamalarda bulundu.

Berker Güven, “Mesleğimde beni ayrıştıran şey, işimi çok iyi yapmak için çok çaba sarf etmem. Benim için önce oyunculuk, sonra televizyonun ve dizi matematiğinin kaygıları geliyor. Başlarda rol aldığım dizileri izliyordum. Sonra oynarken akışı bozduğumu fark ettim. Çünkü yaptığım bazı şeyleri oyunun içerisindeyken düzeltmeye çalışıyordum” açıklamasıyla dikkat çekti.

Üç Kız Kardeş'in Somer'ini bir de Berker Güven'den dinleyin... 7

Ünlü oyuncu, Üç Kız Kardeş dizisinde canlandırdığı ‘Somer’ karakterini ise,  ‘mücadeleci, kırılgan ve bir şövalye’ şeklinde tanımladı.

Kendisi gibi oyuncu olan sevgilisi Nihal Yalçın’la ilişkisi hakkındaki soruları da yanıtlayan Berker Güven: “Nihal’le film ve tiyatro izlemek hoşumuza gidiyor ama bütün hayatımızı bununla donatmıyoruz.

İkimizin de içinde çocuk ruhu var. Dolayısıyla çok müşterek bir ilişki kuruyoruz. Eşitiz. İlişkimizde ‘yaş’ sadece kimlikte yazan bir şey. Sevgilimin odasında bir obje olsam yorgan olurdum. Hem sarıp sarmalar hem ısıtır hem de rahat ve güvende hissettiririm” açıklamasını yaptı.

Berker Güven’in konuk olduğu Hakan Gence ile Sıkı Muhabbet programının tamamını aşağıda izleyebilirsiniz;