Ana sayfa Sosyal Medya Üç Kuruş dizisi bitiyor ama geride büyük bir dostluk kalacak!

Üç Kuruş dizisi bitiyor ama geride büyük bir dostluk kalacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV ekranında yayınlanmakta olan Üç Kuruş dizisi, bu sezon izleyicileri etkileyen yapımlardan birisi oldu. Ay Yapım’ın önce İçerde ardından Çukur ve son olarak da Üç Kuruş ile gerçekleştirdiği üst üste aksiyon projeleri milyonları etkilemeyi başardı. Uraz Kaygılaroğlu ile Ekin Koç ikilisi de bu dizinin başrolünde yer alarak, sezon boyunca etkili oyunculuk performansları ortaya koydu.

Geçtiğimiz sezon yayınlanan Uyanış Büyük Selçuklu dizisinde Ahmet Sencer karakteri ile gönülleri kazanan Ekin Koç, son dönemde çok iyi bir çıkış yakaladı. Oyuncunun üst üste başarılı projelerde yer alması hayranlarının da artmasını sağlıyor… Geçtiğimiz gün Erşan Kuneri isimli Netflix dizisinin galasına katılan oyuncu, arkadaşı Uraz Kaygılaroğlu’na destek oldu…

Sevgilisi Irina Lankova ile birlikte galaya giden oyuncu, hem Cem Yılmaz’ın bir projesi olması hem de dizideki partneri Uraz Kaygılaroğlu’nun da yer alması nedeniyle Erşan Kuneri dizisini çok merak ettiğini söyledi.

Üç Kuruş dizisi bitiyor ama geride büyük bir dostluk kalacak! 7

Oyuncu, “Ben açıkçası Uraz’a destek olmak için buradayım. Ama aynı zamanda işi de çok merak ediyorum. Gülmeye ihtiyacımızın olduğu zamanlardayız” diye konuştu.

Oyuncunun bu sözlerini duyanlar, “Üç Kuruş bitiyor ama geride büyük bir dostluk kalacak” yorumunda bulunarak, Ekin Koç ile Uraz Kaygılaroğlu dostluğunun ne kadar çok geliştiğini görmüş oldu.

Üç Kuruş dizisinin çekimlerinin yoğun şekilde devam ettiğini söyleyen Ekin Koç, kendisi adına başka bir gelişme olmadığını anlattı.

Dizi nedeniyle başka bir şey yapmaya zamanının kalmadığını anlatan Ekin Koç, yaz dönemin bir süre dinleneceğini ama çalışmayı da çok istediğini söyledi.

İki sezondur çok etkili projelerde yer alan, aksiyon sahneleri bol olan bu iki dizide fazlasıyla yorulan oyuncu, bir süre dinlenmeye ihtiyacının olduğunu da kabul etti.