Ana sayfa Dizi Haberleri Üç Kuruş dizisinde başrol şoku, ekip sete çıkamadı, şimdi ne olacak?

Üç Kuruş dizisinde başrol şoku, ekip sete çıkamadı, şimdi ne olacak?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV ekranında yayınlanan Üç Kuruş isimli dizinin ekibi yılbaşı nedeniyle kısa bir süre ara verdi. Dizinin ekibi yeni bölüm için toplanmayı planlamıştı ama beklenmedik bir gelişme yaşandı.

Son dönemde dizi setlerinde üst üste krize neden olan koronavirüs vakalarına bir yenisi daha eklendi. Üç Kuruş dizisinin başrol oyuncusu Uraz Kaygılaroğlu’nun test sonucu pozitif çıktı. Bunun üzerine dizi ekibinin yeni bölüm için buluşması gerçekleşemedi.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre, hafta başından bu yana tatilde olan dizinin ekibi plana göre hareket edemedi ve 10 Ocak Pazartesi günü yayınlanması beklenen yeni bölüm konusunda da bir belirsizlik ortaya çıktı.

3 Ocak Pazartesi günü normal plana göre ara veren dizinin, 10 Ocak’ta da yayınlanmama ihtimali belirdi.

Dizinin ekibinden iki yönetmenin de koronavirüse yakalandığı ortaya çıktı. Bu durumda Üç Kuruş dizisinin ekrana dönüş tarihi biraz daha gecikebilir. Detaylar hafta içinde netleşecektir.

Uraz Kaygılaroğlu geçtiğimiz hafta dizinin yönetmeni Sinan Öztürk ile kavga ettiği haberleriyle basına yansıdı. Sette gerilim çıktığı ve ünlü oyuncunun da kavga sonrasında seti terk ettiği ama bu durumun tutanağa yansıtılmadığı iddiası ortaya atıldı.

Uraz Kaygılaroğlu ise yaptığı bu konu kendisine sorulduğu zaman dalga geçme maksatlı sözleriyle dikkatleri çekti. Setteki kavga iddiasının basında yoğun şekilde yer almasına yönelik oyuncunun tepkisi konuyu ti’ye almak şeklinde gerçekleşti.