Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Üç Kuruş dizisinde Kartal ile Efe birlikte iz peşinde

Üç Kuruş dizisinde Kartal ile Efe birlikte iz peşinde

tarafından ker_def

Show TV ekranında başlayan ve pazartesi akşamları yayınlanan Üç Kuruş dizisinden 6 bölüm geride kaldı. Ekin Koç ile Uraz Kaygılaroğlu’nun başrollerinde yer aldığı dizinin hikayesi heyecanlı bir şekilde ilerliyor. İyi reytingler alan ama birincilik iddiası bulunmayan Üç Kuruş dizisinin 7. yeni bölümü de çok hareketli geçecek.

13 Aralık akşamı yayınlanacak olan Üç Kuruş heyecan dolu 7. bölümüyle ekrana gelecek. Kartal, İrfan’ı yakalamak için babası Oktay’dan beklediği desteği alamayınca büyük hayal kırıklığı yaşar. Yine de pes etmeyen Kartal, Efe’yle beraber İrfan’ın izini sürer ama ikili kendilerini hiç hesapta olmayan bir tehlikenin içinde bulur.

Üç Kuruş dizisinde Kartal ile Efe birlikte iz peşinde 7

İrfan’a karşı yaptıkları bu hamle, İrfan’ın oyun alanını iyice daraltır. Kartal’a ve mahalleliye unutamayacakları bir ders vermeye kararlı İrfan, ses getirecek bir hamle yapar. Fakat İrfan’ın hamlesi, Oktay’ın dahiliyle ummadığı bir sonuç doğurur.

Senaryosunda Damla Serim, Murat Uyurkulak ve Eset Akçilad’ın imzası bulunan dizinin yönetmenliğini Sinan Öztürk yapıyor.

Üç Kuruş’un kadrosunda şu isimler yer alıyor: Uraz Kaygılaroğlu, Ekin Koç, Diren Polatoğulları, Nesrin Cavadzade, Aslıhan Malbora, Nursel Köse, Civan Canova, Zafer Algöz, Mustafa Kırantepe, Uğur Yıldıran, Umutcan Ütebay, Damla Makar, Melissa Yıldırımer, Aytaç Uşun, Süreyya Kilimci, Cenk Kangöz, Alişan Uğur, Burak Altay, Muttalip Müjdeci, Asena Girişken, Tuğçe Yolcu, Emrullah Çakay, Goncagül Sunar, Cüneyt Yalaz, Canan Atalay, Aylin Engör, Volkan Kıran, Özkan Özipek, Ömer Çobanoğlu, Ömer Civan Şit.

“Üç Kuruş”, yeni bölümüyle bu akşam saat 20.00’de Show TV’de!