Ana sayfa Dizi Fragmanları Üç Kuruş dizisinde kavga çıktı, ortaklık tehlikeye girdi!

Üç Kuruş dizisinde kavga çıktı, ortaklık tehlikeye girdi!

tarafından ker_def

Show TV ekranında başlayan ve pazartesi akşamları rekabette iyi bir konumda olan Üç Kuruş isimli dizinin yeni bölümünü hayranlar heyecanla bekliyor. İçerde ve Çukur dizilerinin ardından Ay Yapım’ın benzer izleyici kitlesini hedeflediği dizinin dördüncü yeni bölümünde dikkat çeken gelişmeler yaşanacak.

Show TV’nin Ay Yapım imzalı dizisi ‘Üç Kuruş’un heyecanla beklenen yeni bölümünden ilk tanıtım yayınlandı. Kartal’ın Efe’yi mahalleden kovduğu tanıtımda ikili arasında gerilim yükseliyor. Kartal, Efe’nin Konyalı’nın bilgisayarından gizlice bilgi aldığını öğrenirken kavgaları akıllara, “Kartal ve Efe’nin ortaklığı bitiyor mu?” sorusunu getiriyor.

Cinayetleri işleyen kişinin Ferhan olduğundan bir kişi daha şüphelenmeye başlarken bunu öğrenen Oktay’ın ne yapacağı heyecanla bekleniyor. Ferhan’ın şoke olmuş ifadesinin sebebi merak uyandırırken Efe ile Leyla’nın öpüştüğü anlar tanıtıma damgasını vuruyor.

İşte Üç Kuruş dizisinin 4. bölümünden yeni fragman:

Senaryosunda Damla Serim, Murat Uyurkulak ve Eset Akçilad’ın imzası bulunan, Sinan Öztürk yönetmenliğindeki ‘Üç Kuruş’un kadrosunda şu oyuncular yer alıyor:

“Uraz Kaygılaroğlu, Ekin Koç, Diren Polatoğulları, Nesrin Cavadzade, Aslıhan Malbora, Nursel Köse, Civan Canova, Zafer Algöz, Mustafa Kırantepe, Uğur Yıldıran, Umutcan Ütebay, Damla Makar, Melissa Yıldırımer, Aytaç Uşun, Süreyya Kilimci, Cenk Kangöz, Alişan Uğur, Burak Altay, Muttalip Müjdeci, Asena Girişken, Tuğçe Yolcu, Emrullah Çakay, Aylin Engör, Volkan Kıran, Özkan Özipek, Ömer Çobanoğlu ve Ömer Civan Şit.”

‘Üç Kuruş’ yeni bölümüyle Pazartesi akşamı saat 20.00’de Show TV’de!