Ana sayfa Dizi Fragmanları Üç Kuruş dizisinde Kılıç ile Efe karşı karşıya geliyor!

Üç Kuruş dizisinde Kılıç ile Efe karşı karşıya geliyor!

tarafından ker_def

Show TV’nin Ay Yapım imzalı ilgiyle izlenen dizisi ‘Üç Kuruş’un yeni bölümünden heyecan ve aksiyon dolu bir tanıtım izleyiciyle buluştu. Efe ve Kılıç’ın karşı karşıya geldiği tanıtımda ikilinin sert kavgası nefes kesen anlara sahne oluyor.

Leyla’nın intikamını almak isteyen Efe, Kılıç’a karşı gözünü karartırken Kılıç’ın darbeleri sonucu yaralanıyor. Bu gerilim dolu karşılaşmanın sonucunda ne olacağı merakla bekleniyor. Uraz Kaygılaroğlu, Ekin Koç, Nesrin Cavadzade, Aslıhan Malbora, Nursel Köse, Civan Canova, Necip Memili’nin kadrosunda yer aldığı dizi 28. bölümde final yapacak. Dizinin 23. bölümünden ilk fragmanı aşağıda bulabilirsiniz.

Üç Kuruş dizisinin 22. bölümünde; Kılıç’ı öldürmek için yaptıkları plana sadık kalmayarak Leyla’nın vurulmasına sebep olan Şahin, Kartal’ın gazabına uğradı. İki kardeş arasında sert bir kavga yaşandı. Kavga sırasında Kartal’dan Leyla’nın başına gelenleri öğrenen Şahin büyük bir yıkım yaşadı.

Kartal, Efe ve Çetin silah sevkiyatı yapılacak mekana gittiğinde karşılarına Kılıç yerine Şahin çıktı. Efe, Şahin’den Kılıç’ı çağırmasını isterken Şahin, Baybars’ın kendisini gözden çıkardığını anladı. Efe, Kılıç’ı getirtmek için silahların olduğu depoyu patlattı. Tam bu sırada hastaneden haber gelince Efe, Kartal ve Çetin, Leyla’nın yanına gitmek zorunda kaldı.

Sevkiyat alanında kalan Şahin ise alıcılara yakalandı ve vuruldu. Leyla’nın vurulduğunu öğrenen Neriman derinden sarsıldı.

Ailesi için gözünü karartan Neriman, finalde Baybars’la yüzleşti. Baybars’a silah doğrultup onu vurduğu sırada gelen Kılıç ise Neriman’ı hiç düşünmeden öldürdü. Neriman hayatını kaybederken Leyla gözlerini açtı. Neriman’ın kaybından sonra Çaka ailesinin yaşayacakları merakla bekleniyor.