Ana sayfa Dizi Analiz Üç Kuruş dizisinde Oktay’ın vurulması, Kartal’a büyük yıkım getirdi!

Üç Kuruş dizisinde Oktay’ın vurulması, Kartal’a büyük yıkım getirdi!

tarafından ker_def

Show TV’nin Ay Yapım imzalı ilgiyle izlenen dizisi ‘Üç Kuruş’un dün akşam ekrana gelen bölümünde Kartal, Azade’nin kurduğu tuzak yüzünden Korkmaz’la karşı karşıya geldi. Korkmaz, ölen kardeşinin intikamını almak için Kartal’ın babasını hedef aldı. Oktay’ı kurtarmak isteyen Kartal, Korkmaz’a babası yerine kendisini öldürmesini söyledi ancak Korkmaz, finalde Oktay’ı vurdu. Kartal gözyaşları içinde Oktay’a koşarken baba oğulun bu anları izleyicileri derinden etkiledi. “Oktay ölecek mi?” sorusunun yanıtı ise şimdiden büyük bir merak konusu oldu.

‘Üç Kuruş’un 13. bölümünde; Korkmaz, Kartal’ın canını yakmak için Oktay’ı kaçırdı. Telefonuna gelen bir mesajla haberi alan Kartal, Korkmaz’ın yanına gidince babasını başına silah dayanmış halde buldu. Korkmaz, Oktay’dan klarnetiyle şarkı çalmasını isterken Kartal, babasının korkmuş ve çaresiz hali karşısında gözyaşlarını tutamadı. Kartal ve Oktay’ın geçmişte Baybars’la yaşadıkları olayı öğrenen Korkmaz, ikiliyi zayıf yerlerinden vururken babasının haline daha fazla dayanamayan Kartal, kendisini öldürmesini istedi. Korkmaz Kartal’ın başına silah dayarken aniden Oktay’ı hedef aldı. Babasının vurulmasıyla Kartal büyük bir yıkım yaşadı.

ÇETİN VE BAYBARS ARASINDA GERİLİM DOLU ANLAR

Çetin ve Baybars’ın karşı karşıya geldiği gerilim dolu anlarda baba oğul arasındaki düşmanlığa dair ilk ipuçları verildi. Çetin’in İrfan Kahraman’dan aldığı emaneti isteyen Baybars, oğluna silah doğrulttu. Çetin ise annesini nasıl bulacağını öğrenmek için babası Baybars’a tuzak kurdu.

OKTAY, EFE’DEN İYİLİK İSTEDİ

Çocuklarını korumak isteyen Oktay, Leyla’nın Ferhan’la görüşme sebebini öğrenmek istedi. Bunun için Efe’den yardım isteyen Oktay’ın içini döktüğü ve ikilinin dertleştiği dakikalar duygu dolu anlara sahne oldu. Oktay, babalığı beceremediğini ve saygı görmediğini düşünürken Efe, Kartal’ın babasına hürmetini ve sevgisini anlattı.

KARTAL, AZADE’NİN İŞ TEKLİFİNİ KABUL ETTİ

Kartal, mahalledeki geçim sıkıntısına çare bulmak için Azade’nin tehlikeli teklifini kabul etti. Azade, Kartal’ın Korkmaz’ı hedef almasını isterken aslında ona tuzak kurdu. Azade’nin verdiği işi yapmak için Korkmaz’ın evine giren Kartal, Korkmaz’ın kardeşi Can’ı karşısında buldu. Kartal’ın Can’ı öldürerek Korkmaz’la karşı karşıya gelmesini isteyen Azade, planını adım adım işledi. Korkmaz’ın kardeşi Can, pusuya düşen Kartal’a saldırırken Efe, Can’ı öldürerek Kartal’ın hayatını kurtardı. Kartal suçu kendi üzerine alırken bu olay büyük bir savaşın fitilini ateşledi. Korkmaz, kardeşini öldüren kişinin peşine düştü. Kartal’ın neden Baybars’ın peşinde olduğunu ve geçmişte yaşadığı travmayı öğrenen Azade, asıl hedef alınması gereken kişinin Oktay olduğunu Korkmaz’a anlattı.

KARTAL İLE BAHAR ARASINDAKİ BUZLAR ERİDİ

Kartal ve Bahar’ın arasında soğuk rüzgarlar esmeye devam ederken ikilinin ayrılığına Leyla müdahale etti. Kartal’la bir türlü konuşamayan Bahar, evden gitmeye karar verirken Leyla, ikilinin yaşadığı sorunu öğrenmek istedi. Bahar neden kavga ettiklerini Leyla’ya anlatırken Leyla, abisinin gönlünü almanın yolunu söyledi. Bahar, Kartal’ın çocukluğunda istediği ama alamadığı bisikleti hediye ederek büyük bir sürpriz yaptı. Kartal’ın başına çuval geçirterek zorla yanına getiren Bahar, sahilde Kartal’a bisiklet sürmesini öğretti. Kartal bisikleti görünce çocuk gibi sevinirken ikilinin mutlu anları izleyicilerin yüzünü güldürdü.