Ana sayfa Dizi Fragmanları Üç Kuruş dizisinin finalinde son hesaplaşma!

Üç Kuruş dizisinin finalinde son hesaplaşma!

tarafından ker_def

Show TV ekranında bu sezonun etkili çıkış yapan dizilerinden olan Üç Kuruş, tek sezonluk bir proje olarak planlandı. Dizinin 28. bölümü ile birlikte 30 Mayıs Pazartesi günü final bölümü yayınlanacak. İçerde ve Çukur gibi iki önemli diziden sonra Üç Kuruş da Ay Yapım tarafından büyük bir iddia ile yayına başlatıldı. Ancak dizinin beklenenden daha az reytingler alması bir hayal kırıklığı yarattı. Fakat sonrasında istikrarlı bir şekilde geniş bir izleyici kitlesinden destek bulan Üç Kuruş, akılda kalacak yapımlardan birisi oldu.

Uraz Kaygılaroğlu, Ekin Koç, Aslıhan Malbora, Nursel Köse ve Nesrin Cavadzade’nin başrollerinde yer aldığı dizinin, son haftalarda kadrosuna Necip Memili de katıldı… Çok iyi bir oyuncu kadrosunun yer alması dizinin güçlü yanlarından birisiydi. Peki finalde neler olacak? İşte detaylar.

Üç Kuruş’un heyecanla beklenen final bölümünde; Efe’nin Kartal’la birlikte başlattığı ve son perdeyi açan planı gerçekleştirmeleri kolay olmayacaktır. Kartal’ın içeri girer girmez çıkardığı olay ikisinin de beklemedikleri anda Kılıç’ın kucağına düşmelerine neden olur.

Bu olay Efe’yi öfkelendirir ve Kartal’la tartışmaları her ikisinin de geçmişlerini sorgulamalarını sağlar. Kolay pes etmeyen Kartal, Çetin’den destek aldığı yeni bir planla koğuşun karşısına çıktığında Kılıç’a büyük bir sürpriz son hazırlar. Kartal ve Kılıç’ın son hesaplaşması herkesin nefesini kesecektir.

Senaryosunda Damla Serim, Eset Akçilad ve Berrin Tekdemir’in imzası bulunan Üç Kuruş dizisinin yönetmenliğini ise Sinan Öztürk yaptı. “Üç Kuruş” final bölümüyle 30 Mayıs Pazartesi akşamı saat 20.00’de Show TV’de!