Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Üç Kuruş dizisinin oyuncu kadrosu parmak ısırtıyor!

Üç Kuruş dizisinin oyuncu kadrosu parmak ısırtıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV’nin yeni dizisi Üç Kuruş’un oyuncu ekibi tamamlandı. Dizinin çekimleri sürüyor ve çok büyük ilgi görmesi bekleniyor. Ay Yapım imzalı olan dizi, İçerde ve Çukur isimli yapımların ardından üçüncü benzer proje olarak izleyicilerin karşısına çıkacak.

Çukur’un 4 sezon süren muhteşem performansını tekrarlaması beklenen Üç Kuruş’un hem hikayesi dikkat çekiyor hem oyuncu kadrosu hem de oluşturulan ortam çok farklı… Roman karakterlerin öne çıkacağı dizide Ekin Koç ile Uraz Kaygılaroğlu başrolde yer alıyor. Ancak dizinin tüm oyuncu kadrosuna bakıldığı zaman ortaya bazı detaylar çıktı.

Üç Kuruş dizisinin oyuncu kadrosu parmak ısırtıyor! 10

Üç Kuruş dizisi için titiz bir çalışma yapıldı. Ekibe alınan her oyuncu için özel denemeler yapıldı. Karaktere en iyi uyacak isimlerin seçilmesine çok dikkat edildi. Ortaya da çok etkili ve dikkat çeken bir oyuncu kadrosu çıktı.

Üç Kuruş dizisinin oyuncu kadrosu parmak ısırtıyor! 11

Dikkat çekeceği konularla Show TV ekranlarında fark yaratmaya hazırlanan ‘Üç Kuruş’un kadrosunda şu isimler bulunuyor:

Uraz Kaygılaroğlu, Ekin Koç, Diren Polatoğulları, Nesrin Cavadzade, Aslıhan Malbora, Nursel Köse, Civan Canova, Ercan Kesal, Mustafa Kırantepe, Uğur Yıldıran, Umutcan Ütebay, Damla Makar, Melissa Yıldırımer, Aytaç Uşun, Süreyya Kilimci, Cenk Kangöz, Alişan Uğur, Burak Altay, Muttalip Müjdeci, Asena Girişken, Tuğçe Yolcu, Erkan Üçüncü, Aylin Engör, Volkan Kıran, Özkan Özipek, Ömer Çobanoğlu ve Ömer Civan Şit.

Üç Kuruş dizisinin oyuncu kadrosu parmak ısırtıyor! 12

Hem genç kuşağın öne çıkan oyuncuları hem de usta isimler bu projede buluştu. Dizinin çekimlerine de çok özen gösteriliyor. Ekip yoğun bir tempoda çalışıyor ve her ayrıntıya dikkat ediliyor.

Üç Kuruş dizisinin oyuncu kadrosu parmak ısırtıyor! 13

Üç Kuruş dizisi yakında Show TV ekranına gelecek. Pazartesi rekabetine katılacak olan dizinin Çukur gibi çok iyi reyting performansı sergilemesi bekleniyor. Dizinin başlamasını sabırsızlıkla bekleyen milyonlarca izleyici olduğunu da hemen hatırlatalım.

Üç Kuruş dizisinin yayın tarihi belli olmadı ama ilk fragman paylaşıldı.