Ana sayfa Sosyal Medya Üç Kuruş’ta oynayan Uraz Kaygılaroğlu ve Aslıhan Malbora’nın güllü mesajları gözlerden kaçmadı!

Üç Kuruş’ta oynayan Uraz Kaygılaroğlu ve Aslıhan Malbora’nın güllü mesajları gözlerden kaçmadı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Show TV’de Çukur dizisinin ardından Pazartesi akşamlarının yeni fenomen dizisi olmaya aday Üç Kuruş dizisi 2 bölümüyle ekrana geldi. Dizi, Roman mahallesinde geçen hikayesiyle ekranın yeni renkli yapımlarından birisi oldu.

Uraz Kaygılaroğlu, Ekin Koç, Nursel Köse, Aslıhan Malbora, Damla Bakar, Nesrin Cavadzade gibi isimlerin rol aldıkları dizi, izleyicilerin ilgisini çekmeyi başardı. Kaygılaroğlu’nun Kartal ismiyle Roman bir kişiyi canlandırdığı dizide Aslıhan Malbora da Kartal’ın kardeşi Leyla’yı oynuyor.

Ekin Koç’un organize işler komiseri Efe’ye hayat verdiği dizide Leyla ve Efe arasında başlayan aşk kıvılcımları ise şimdiden izleyicide heyecan yükselten bir konu olmaya başladı.

Aslıhan Malbora’nın Roman kızı olarak başarılı bir oyunculuk çizdiği dizideki rol arkadaşı Uraz Kaygılaroğlu ile sosyal medyadan emojili mesajlaşması ise dikkatleri çekti.

Dizide iki kardeşe hayat veren oyuncuların sette çekilen pozlarını ilk olarak Aslıhan Malbora instagram’dan paylaştı gül emojisi koyarak ‘gülüm’ mesajını gönderdi rol arkadaşına. Uraz Kaygılaroğlu da story’den yaptığı paylaşıma bir gül emojisi kondurarak yanıt verdi…

İşte iki oyuncunun dikkat çeken o güllü paylaşımları…

Üç Kuruş'ta oynayan Uraz Kaygılaroğlu ve Aslıhan Malbora'nın güllü mesajları gözlerden kaçmadı! 8

Üç Kuruş'ta oynayan Uraz Kaygılaroğlu ve Aslıhan Malbora'nın güllü mesajları gözlerden kaçmadı! 9