Ana sayfa Sosyal Medya Üç Kuruş’un setinde yaşanan gerginlik haberlerinden sonra, Uraz Kaygılaroğlu’ndan ilk paylaşım geldi!

Üç Kuruş’un setinde yaşanan gerginlik haberlerinden sonra, Uraz Kaygılaroğlu’ndan ilk paylaşım geldi!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ay Yapım’ın Show TV için çektiği Üç Kuruş dizisi pazartesi akşamları izleyiciyle buluşmaya devam ediyor. Dizinin en dikkat çekici oyuncusu ise hiç kuşkusuz Uraz Kaygılaroğlu. Dizide ‘Kartal’ karakterini canlandıran Kaygılaroğlu, oyunculuktaki yeteneğiyle her hafta övgüleri topluyor.

Ancak geçtiğimiz günlerde ortaya atılan bir iddia Kaygılaroğlu’nun başarısına gölge düşürdü. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre geçtiğimiz hafta Üç Kuruş dizisinin çekimleri devam ederken başrol oyuncusu Uraz Kaygılaroğlu yönetmen Sinan Öztürk’le kavga etti. Çok bunaldığını ve yorulduğunu söyleyen Kaygılaroğlu, çekimleri yarıda bıraktı ve kimseye haber vermeden seti terk etti.

Bunun üzerine yapım firmasından ve Uraz Kaygılaroğlu’ndan bir açıklama gelmedi. Sessizliğe bürünen, aktif olarak kullandığı instagram hesabından da bir paylaşımda bulunmayan Uraz Kaygılaroğlu’ndan, hakkında çıkan haberlerden sonra ilk paylaşım geldi.

Üç Kuruş'un setinde yaşanan gerginlik haberlerinden sonra, Uraz Kaygılaroğlu'ndan ilk paylaşım geldi! 8

Aralarında rol arkadaşı Ekin Koç’un da bulunduğu Üç Kuruş setinden oyuncu arkadaşlarıyla fotoğraflarını instagram hesabının story bölümünde art arda paylaşan Uraz Kaygılaroğlu böylelikle, en azından sosyal medyada sessizliğini bozmuş oldu.

Üç Kuruş'un setinde yaşanan gerginlik haberlerinden sonra, Uraz Kaygılaroğlu'ndan ilk paylaşım geldi! 9

Üç Kuruş’un setinde Uraz Kaygılaroğlu ile yaşanan gerginlik ertesi günü olay tatlıya bağlansa da bu durum Ay Yapım’ın harekete geçmesine neden oldu. Bu gibi durumlar setteki tüm çalışmayı aksattığından ve dizinin zarar görmesine yol açtığından yapım şirketi önlem almaya karar verdi.

Ay Yapım’ın yeni kararına göre bundan böyle seti haber vermeden iş saatinde terk eden kişiler hakkında tutanak tutulacak. Bu, başrol oyuncusu olsa da değişmeyecek. Nitekim yakın çevresine çok yorulduğunu söyleyen ve seti terk eden Kaygılaroğlu’na da uyarı verildi.