Ana sayfa Sosyal Medya Üç Kuruş’un sevilen ikilisi Aslıhan Malbora ve Ekin Koç’tan çok konuşulacak pozlar!..

Üç Kuruş’un sevilen ikilisi Aslıhan Malbora ve Ekin Koç’tan çok konuşulacak pozlar!..

tarafından sevda
üç Kuruş - Leyla Efe aşkı alevleniyor

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV’nin iddialı dizisi Üç Kuruş’ta roman kızı ‘Leyla’ karakterine hayat veren Aslıhan Malbora, dizideki partneri, ‘Komiser Efe’ karakterini canlandıran Ekin Koç ile Lofficiel Dergisi’nin Şubat sayısı için objektif karşısına geçti.

Üç Kuruş dizisinde yakaladıkları uyumla çok sevilen ikili dergiye çarpıcı pozlar verdi. Aslıhan Malbora ve Ekin Koç, fotoğrafları sosyal medya hesaplarından da hayranlarıyla paylaştılar.

Çiftin pozları hayranları tarafından beğeni yağmuruna tutuldu. Güzel oyuncu Aslıhan Malbora dergiye çok özel açıklamalarda bulundu.

Üç Kuruş'un sevilen ikilisi Aslıhan Malbora ve Ekin Koç'tan çok konuşulacak pozlar!.. 4

“Kalıpsız ve özgür bir çağda olduğumuzu düşünmüyorum” diyen güzel oyuncu, “Sadece böyle olmamız gerektiğini bağırdığımız bir dönemdeyiz. Bunları konuşmayı bıraktığımızda ve bu düşünceleri gerçekten özümseyip refleks haline getirdiğimiz zaman özgürlüğe kavuşacağız” şeklinde konuştu.

Üç Kuruş'un sevilen ikilisi Aslıhan Malbora ve Ekin Koç'tan çok konuşulacak pozlar!.. 5

Güzellik kavramının göreceli olduğuna dikkat çeken oyuncu, “Bir ara “güzelliği rakamlarda arıyorduk, şimdi ‘güzellik görecelidir, kalıplara sığmaz’ diyoruz. Bazı kalıpları yıkmak büyük bir adım elbette” açıklamasını yaptı.

Üç Kuruş'un sevilen ikilisi Aslıhan Malbora ve Ekin Koç'tan çok konuşulacak pozlar!.. 6

Üç Kuruş dizisiyle her pazartesi akşamı Show TV ekranlarında izleyici karşısına çıkan Aslıhan Malbora ve Ekin Koç ikilisinin fotoğrafları kısa sürede yüz binlerce beğeni ve binlerce yorum aldı.