Ana sayfa Dizi Haberleri Ufak Tefek Cinayetler 31. bölümde öyle bir şaşırtmaca var ki asla tahmin edemezsiniz!

Ufak Tefek Cinayetler 31. bölümde öyle bir şaşırtmaca var ki asla tahmin edemezsiniz!

tarafından zk zk
STAR TV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Ufak Tefek Cinayetler dizisinin yeni bölümü 29 Mayıs Salı akşamı yayınlanacak.

32. bölümüyle sezon finali yapacak olan dizinin sondan bir önceki bölümünde Oya’nın yeni aldığı Merve’nin evindeki parti diziye damgasını vuracak.

Başrollerinde -Gökçe Bahadır, Aslıhan Gürbüz, Tülin Özen, Bade İşçil ve Mert Fırat’ın oynadıkları dizinin yeni bölüm tanıtımı heyecan yarattı.

Final bölümünde ortaya çıkması beklenen kurban veya katil ile ilgili dizinin tanıtımlarından tahmin yürütmeye çalışanlar bir sürprizle karşılaştı.

Ufak Tefek Cinayetler 31. bölümde öyle bir şaşırtmaca var ki asla tahmin edemezsiniz! 7

Sezon başından beri evin camından düşen kurban hakkında fikir yürütmeye çalışan izleyiciler, özellikle kurbanın siyah giydiğinin farkedildiğine dikkat çekmişti.

Bu ince ayrıntıdan pek çok fikir üretildi ama senarist yeni bölümde izleyenlere büyük bir ters köşe yaptı! 31. bölümün tanıtımında tüm karakterlerin siyah giydiği görüldü. Böylece izleyicinin kurbanı veya katili anlamaması için önlem alınmış oldu.

Bu arada yeni tanıtımda Arzu’nun kurduğu bir cinayet planını Pelin’e anlatırken görüyoruz. Taylan’ın ve Arzu’nun partide siyah kıyafetler içinde birine ya da bir şeye vurdukları görülüyor. İzleyiciye “Katil Arzu ya da Taylan galiba” düşüncesi yaratan bu görüntüler, tam bir ters köşe de olabilir.

Fakat görünen o ki sezon finali yaklaşırken hayli heyecanlı bir bölüm izleyenleri bekliyor.

Sosyal medyada yapılan yorumlardan da izleyenlerin merakla yeni bölümü bekledikleri ve tahminlerini yürütmeye devam ettikleri görülüyor.

İşte 31. bölüm tanıtımı:

YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Cinayet günü geldi çattı! İşte nihayet o gündeyiz. Planlar, hazırlıklar, hamleler ard arda geliyor.

Sarmaşık sakinleri, o gün korkunç bir cinayete tanık olacaklarından habersiz bir şekilde Oya’nın partisine hazırlanıyorlar. Pelin, Merve’yi öldürmeyi kafaya koymuş durumda. Arzu ise Burcu’yu ortadan kaldırmadan gün yüzü görmeyeceğini anladı. Merve ise Oya’yla başka Elif’le başka bir kumpas kurdu, Ne tarafta olduğunu kendisinden başka kimse bilmiyor.

UFAK TEFEK CİNAYETLER TÜM BÖLÜMLER İÇİN TIKLAYIN

Serhan bir yandan Mehmet bir yandan, olacakları engellemenin peşinde. Oya kendi tarafından harekete geçiyor, onun da bir hamlesi var şimdi. Ve parti başlıyor! Bakalım kim amacına ulaşacak ve bu partide öldürülen kim olacak? Şimdi baş komiser Kemal, Sarmaşık vakasını çözmeye her zamankinden daha yakınken, kimsenin aklına gelmeyen bir gelişme, bomba gibi düşüyor! Kemal şimdi çok başka bir yerde!