Ana sayfa Dizi Fragmanları Ufak Tefek Cinayetler 34. bölüm fragmanında Merve Aksak iliklerine kadar korkuyu hissediyor

Ufak Tefek Cinayetler 34. bölüm fragmanında Merve Aksak iliklerine kadar korkuyu hissediyor

tarafından ker_def

Ufak Tefek Cinayetler dizisinin 34. yeni bölümü 25 Eylül Salı akşamı izleyicilerle buluşacak. Geçtiğimiz Salı akşamı yeni sezona başlayan Ufak Tefek Cinayetler, yeni karakterleri ve değişen hikayesi ile bir hayli ilgi görmüştü. 34. bölümde Merve’nin önünde ciddi bir sorun var. Kerim Adil Sağlam, açık açık ona evlilik teklif ediyor… Kerim’in vaadi ise tahtını ona geri vermek… Merve ise kararlı; “O evde olduğun sürece adımımı atmam…” Kerim’in “Çok iddialısın” sözü ise olayların yeni başladığını anlatıyor. “Öyle bir geleceksin ki” diyor Sağlam… Yani Merve’nin avuçlarının içinde olduğunu anlatıyor…

Videoda dizinin 34. bölümünün 2. fragmanını izleyebilirsiniz.

Dizide entrikalarıyla ve korkusuz tavırlarıyla dikkat çeken, Aslıhan Gürbüz’ün harika oyunculuğunda şekillenen Merve Aksak karakterinin Kerim Adil Sağlam’dan ne kadar korktuğunu ve korkusunun iliklerine kadar işlemeye başladığını izleyebilirsiniz.

İşte 34. yeni bölümde yaşanacakların detayı…

Merve ve Kerim’in aşk savaşı başlıyor!

Merve ve Kerim nasıl tanıştılar? Aralarında neler oldu? Nasıl yandı, hala sönmeyen bu ateş? Peki şimdi ne olacak? Merve ve Kerim’in aşk savaşı başlıyor! Serhan katil mi? Fakat işin içinde başka bir iş var. Oya, kimi öldürdü? 2000 yılındaki partide neler neler oldu? Pelin de Merve de bunu saklamak zorunda. Fakat Emre buradayken işleri çok zor.