Ana sayfa Dizi Haberleri Ufak Tefek Cinayetler 35. bölümünden ilk sahne yayınlandı… Serhan ve Kerim savaşı başlıyor!

Ufak Tefek Cinayetler 35. bölümünden ilk sahne yayınlandı… Serhan ve Kerim savaşı başlıyor!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Ufak Tefek Cinayetler dizisinin gelecek hafta yayınlanacak 35. bölümünden yayınlanan sahnede, Merve’nin Pelin ve Arzuları çağırdığı yemeğe Kerim’i de davet ettiği görüldü.

Kerim ve Serhan arasında masadaki gerginlik ilerleyen dakikalarda restleşmeye kadar varıyor.

34. bölümde Merve’nin Serhan’ı Edip cinayetiyle ilgili durumdan kurtarmak için Kerim’e gitmesi dikkat çekmişti.

Merve, yıllar sonra yeniden karşısına son derece zengin ve karizmatik bir adam olarak çıkan Kerim’den gitgide daha çok etkilenmeye başlıyor.

Eli kolu her yere uzanan Kerim, Merve’ye Serhan’la ilgili yardım edebileceğini söylediğinde Merve gurur yapsa da Kerim’e gitti.

Yıllardır beklediği Merve’nin hayatına bir anda giren Kerim’in tavırları, Serhan’ın da dikkatini çekiyor.

Ancak masadaki restleşmenin Merve için mi, Oya için mi olduğu pek anlaşılamıyor. Ancak Kerim, Sarmaşık’ın ortasına adeta bir bomba gibi düştü.

Nereden ne çıkacağı belli olmayan bir vaziyette her şeyden haberi olan ve perde arkasında müdahaleler ettiği anlaşıldı.

Edip cinayeti nedeniyle Serhan’ın gözaltına alınmasından sonra, Aksaklar’ın eski bahçıvanlarının ‘Ben öldürdüm’ diyerek emniyete gitmesi çok şaşırtmıştı. Olayın arkasında Kerim’in olduğu anlaşıldı.

Ancak Kerim bunu niye yaptı, kimse bir şey anlamadı!

Sosyal medyada Kerim’in karanlık kişiliği ile ilgili pek çok tahmin yapılıyor ama görünen o ki kafaları çok karıştıran Kerim, Sarmaşık’ı da alt üst edecek.

Ufak Tefek Cinayetler 35. bölümünden ilk sahne yayınlandı... Serhan ve Kerim savaşı başlıyor! 7

35. bölüm ilk sahnede Serhan, Kerim’e “Kerim Bey niye Sarmaşık’a taşınmaya karar verdi? Ben onu çok merak ediyorum” dediğinde Kerim’in “Niye merak ediyorsun? Rakibini tanımak için mi? Alt etmek için bilgiye mi ihtiyacın var?” sorusunu sorarak herkesi şaşırttı.

Serhan’ın “Rakip, rekabetin adil olduğu düzende olabilir ama senin durumun öyle değil. Sen hep bel altına vuruyorsun!” sözlerine Kerim “Peki ilk yediğin yumruktan sonra hemen mızıldanmak, kaçak dövüş olmuyor mu?” sorusunu soruyor.

İkili arasında yaşanan bu atışmanın asıl nedeni merak konusuyken, masada bulunan Pelin,Taylan,Arzu ve Mehmet, Serhan ve Kerim arasında geçen bu konuşmayı şaşkınlık içinde izliyorlar.

Anlaşılan Serhan ve Kerim arasında büyük bir savaşın ilk sahnesini izledik. Yeni bölümde bizi büyük restleşmeler bekliyor!

İşte 35. bölüm ilk sahne: