Ana sayfa Dizi Fragmanları Ufak Tefek Cinayetler 36. yeni bölüm fragmanında sözün bittiği yerdeyiz!

Ufak Tefek Cinayetler 36. yeni bölüm fragmanında sözün bittiği yerdeyiz!

tarafından ker_def

Televizyon Gazetesi Detay / Başrollerinde Gökçe Bahadır, Mert Fırat, Bade İşçil, Tülin Özen ve Aslıhan Gürbüz’ün yer aldığı Ufak Tefek Cinayetler dizisinin 36. yeni bölümünden ilk görüntüler yayınlandı.

35. bölümün 2 Ekim Salı günü Star TV ekranlarında ilgiyle izleyenler, bir sonraki bölümden de ilk görüntüleri dizinin sonunda izleme fırsatı elde etti.

9 Ekim Salı akşamı 20.00’da yayınlanacak olan 36. bölümde neler yaşanacak?

Serhan ile Oya’nın karşılaşmasında gözler söylemek istiyor ama sözler izin vermiyor.

Ufak Tefek Cinayetler 36. yeni bölüm fragmanında sözün bittiği yerdeyiz! 7

Oya, Serhan’ın gitmesini istemiyor ama bunu da söyleyemiyor. Oya’nın Serhan’ın arkasından ‘ahhh’ çekmesi ve onun ceketini koklaması ise her şeyi anlatıyordu.

Sözün bittiği, gözlerin konuştuğu ayrıca tavırlarla bir özleme vurgu yapılan bir fragmandı…

İşte 36. bölümden ilk görüntüler:

35. ve son bölümde neler yaşandı? İşte detaylar:

Kerim, Merve’yi köşeye sıkıştırdı. Kaçacak yer yok!

Sarmaşık’ta mükellef bir sofra, aslında ortada fokur fokur kaynayan bir kazan demek. Bu sofrada yemekler lezzetli, yalanlar bol soslu ve sırlar da bir o kadar iştah kabartıcı. Ama havada uçuşan sözler hiç de yenilip yutulacak cinsten değil! Bu kez ev sahipliğini Merve üstleniyor, davetliler birer birer yerlerini alıyor. Bir de davetsiz bir misafir var! Kerim yemeğe geldi ve resmen ateşle oynuyor. Diğer yanda Oya, cinayeti çözmek için yola çıktı. Ve işte! Cinayet aletini buldu! Hem de kimin evinde?! Üstelik Merve, Serhan ve Kerim arasında yeniden bir seçim yapmak zorunda kalacak. Bu defa neyi seçecek?