Ana sayfa Dizi Haberleri Ufak Tefek Cinayetler 4. bölümünde bomba gibi bir gelişme var

Ufak Tefek Cinayetler 4. bölümünde bomba gibi bir gelişme var

tarafından ker_def

Ufak Tefek Cinayetler yeni fragmanda bomba gelişme! 4. bölüm fragmanı geldi
Ufak Tefek Cinayetler yeni bölüm fragmanı heyecanı doruğa çıkardı. Merve’nin tabutu, Oya’nın Serhan’la yakınlaşması… 4. bölümüyle ekrana gelecek olan Ufak Tefek Cinayetler dizisinde neler yaşanacak? 3. bölüm özeti ve dizin ile ilgili kaçırdıklarınız…

Ufak Tefek Cinayetler 4. bölümü bekleniyor. Gökçe Bahadır, Mert Fırat, Aslıhan Gürbüz, Bade İşçil ve Tülin Özen gibi ünlü isimleri kadrosunda bulunduran dizinin 3. bölümünde işler tersine döndü. Masum kız Oya oyunu kuralına göre oynamaya karar verdi. Yıllar geçmesine rağmen hayatını mahveden arkadaşlarının hayatlarında bir problem olmadığını üstelik ona kötülük yapmaya da hazır olduklarını görünce Oya da çığırından çıktı.

OYA MERVE’Yİ PESTİSİT İLE ZEHİRLEDİ Mİ?

Merve’ye ne oldu? Oya ellerini cidden kirletti mi? Serhan, Oya’ya gitgide tutulurken Oya, duygularını açığa çıkartacak mı?
Mehmet paçasını kurtarmak için korkunç bir oyun oynuyor. Burcu’yla birlik olup, çocukları kendi taraflarına çekmeye çalışıyorlar. Fakat kimse göründüğü kadar aptal değildir. Mehmet’le Burcu, kendi kazdıkları kuyuya çok acı şekilde düşecekler. Diğer yanda; Savaş sanatında yeni perde, oldukça şeytani bir oyun kurulmakta. Oya’nın bunu erkenden sezmesi lazım, yoksa fena..

UFAK TEFEK CİNAYETLER YENİ FRAGMAN

3. bölümü ile ekrana gelen Ufak Tefek Cinayetlerin 4. bölümü 14 Kasım Salı günü Star TV’de ekrana gelecek. Dizinin yeni bölüm fragmanında Oya’nın tabutu görülüyor. Ayrıca Oya’ya soruşturma açıldığı da. Bir sürpriz gelişme de Oya ile Merve’nin eşi Serhan arasında yaşanıyor.

SON BÖLÜM ÖZETİ
Dört kadın ve dört adam arasında karanlık sırlar, yalanlar ve bitmek bilmez bir rekabetin anlatıldığı “Ufak Tefek Cinayetler her hafta artacak temposuyla çok konuşulacak.

Kadınlar, erkekler aşk ve yalanlar…
Oya, nihayet harekete geçiyor. Merve için artık çok zor günler başlayacak. Merve, Oya’yı aptal sanarak çok yanlış yaptı! Arzu, Mehmet’in ihanetine, nasıl karşılık verecek? Diğer yanda erkekler de safları sıklaştırmaya başlıyorlar.
Aşk Sarmaşık’ı sarmaya başladı. Serhan günden güne, Oya’ya tutulmaya başlıyor. Kendi karanlık ve gerilimli hayatına değen sıcacık bir el olacak Oya. Onu düşünmeden, görmeden edemiyor.
Ufak tefek cinayetler, duygusal ve heyecan verici yeni bölümüyle Salı akşamı Star’da.